Ημαθία: Ζημιές από τη χαλαζόπτωση και την καταρρακτώδη βροχή (VIDEO)

Καταιγίδα μεγάλης έντασης προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στην ύπαιθρο και στις αγροτικές καλλιέργειες στην Ημαθία.

Η καταιγίδα που ξέσπασε λίγο πριν τις 9 το βράδυ είχε σχετικά σύντομη χρονική διάρκεια, αλλά ήταν πρωτοφανούς έντασης!!

Ο ιδιαίτερα δυνατός αέρας και η καταρρακτώδης βροχή, προκάλεσαν προβλήματα και εκτεταμένες ζημίες, ενώ αναφέρθηκε ότι και άνθρωποι κινδύνευσαν.

Στην περιοχή της Νάουσας, πέραν των παραπάνω σημειώθηκε και έντονη χαλαζόπτωσή.

Στην περιοχή της Αλεξάνδρειας, κοντά στο Βρυσάκι, λεωφορείο προσέκρουσε σε δέντρο που

έπεσε από τον δυνατό αέρα.

Σε πολλά σημεία οι δρόμοι έκλεισαν καθώς λόγω του δυνατού αέρα, κάδοι απορριμμάτων μεταφέρθηκαν στο κέντρο του οδοστρώματος.

Στο δρόμο Βέροιας – Μακροχωρίου την ώρα της καταιγίδα, μητέρα εγκλωβίστηκε σε στάση λεωφορείου με το ανήλικο παιδάκι της και έσπευσε στο σημείο να την παραλάβει περιπολικό της αστυνομίας.

Σε πολλά σημεία του νομού υπάρχει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος καθώς κλαδιά δέντρων και ολόκληρα δέντρα που έπεσαν προκάλεσαν ζημιές στα καλώδια του δικτύου της ΔΕΗ.

Άγνωστη παραμένει η έκταση των ζημιών στις αγροτικές καλλιέργειες αλλά σύμφωνα με αυτά που έχουν καταγραφεί ήδη και την ένταση της καταιγίδας εκφράζονται φόβοι για ολική καταστροφή.

Στο βίντεο που παρουσιάζει το Verianet.gr, γίνεται μια συρραφή από μικρά βίντεο που ανέβασαν αναγνώστες στο fb. Η συρραφή των βίντεο έγινε χωρίς επεξεργασία, όπως ανέβηκαν στο διαδίκτυο τα βίντεο αυτούσια. Τα πρώτα πλάνα είναι από την Αλεξάνδρεια, από το e-periskopisi και τα άλλα απο διάφορες περιοχές της Βέροιας, από βίντεο που δημοσίευσαν αναγνώστες

Keywords
Τυχαία Θέματα