Ηλ. Ζάχαρης: Η θέση Ωραιόπουλου, δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ, για την ασφάλεια των πολιτών είναι αφελής και επικίνδυνη

Πυρά κατά του υποψήφιου δημάρχου Νεάπολης - Συκεών, Λάζαρου Ωραιόπουλου, εξαπολύει ο Ηλίας Ζάχαρης.

Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών και επικεφαλής του συνδυασμού "Κοινωνική Συνεργασία", "η θέση Ωραιόπουλου, δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ, για την ασφάλεια των πολιτών είναι αφελής και επικίνδυνη"

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

(Ξανα) Διαβάσαμε με πολλή προσοχή τις προτάσεις που ο κ. Ωραιόπουλος κάνει για το θέμα

της ασφάλειας στον Δήμο μας.

Τις αναπαράγουμε ακριβώς όπως τις διατύπωσε χθες:

-παρουσία δημοτικών φυλάκων σε ελεύθερους δημόσιους χώρους,

-εκστρατεία ενημέρωσης στα σχολεία για τη μείωση της παραβατικότητας,

-δημιουργία συμβουλίου πρόληψης εγκληματικότητας,

-διανομή φυλλαδίων σε κατοίκους και επαγγελματίες με απλές πρακτικές συμβουλές,

-ηλεκτροφωτισμός «σκοτεινών» περιοχών,

-παραχώρηση δημοτικών χώρων για τη δημιουργία ευέλικτων αστυνομικών σταθμών κ.α).

Ο επικεφαλής της παράταξης που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογές προσπαθεί να μας πείσει ότι η ασφάλεια επιτυγχάνεται με γραφειοκρατικές μεθόδους, δηλαδή προσλήψεις, συγκροτήσεις συμβουλίων, διανομή φυλλαδίων και ενημερώσεις στα σχολεία. Αυτό μπορεί να πιστεύει όποιος δεν έχει πάει να μιλήσει με θύματα ένοπλων ληστειών. Γιατί ούτε αυτός, ούτε ο κ.Δανιηλίδης πήγαν σε ένα από τα θύματα για να του συμπαρασταθούν -έστω ηθικά. (Αν ο κ.Ωραιόπουλος ήταν λίγο λιγότερο προπετής, θα είχε διαβάσει την ανακοίνωση μας στις 19 Δεκεμβρίου 2018. Ο κ.Δανοηλίδης την διάβασε και έκτοτε αποφεύγει να απαντήσει).

Το μόνο το οποίο δεν έχει πει -μέχρι τώρα τουλάχιστον- είναι ότι όταν έλθει ο σοσιαλισμός, που επιδιώκει το κόμμα του, θα γίνουμε όλοι καλοί άνθρωποι.

"Και οι κακοί θα πάνε στη φυλακή;", θα μπορούσε να αναρωτηθεί κάποιος. Δυστυχώς με τον νόμο Παρασκευόπουλου, του Υπουργού Δικαιοσύνης των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τιμά με την παρουσία του τις εκδηλώσεις της παράταξης του κ.Ωραιόπουλου, οι φυλακές δεν γεμίζουν, αδειάζουν!

Αν οι προτάσεις έγιναν με τη συνδρομή του κ.Παρασκευόπουλου, να το ξέρουμε να πάρουμε τα μέτρα μας.

Γιατί το βασικό πρόβλημα είναι ότι η άποψη του ΣΥΡΙΖΑ για την ασφάλεια των πολιτών, είναι γραφειοκρατική και αφελής και έχει αποδειχθεί επικίνδυνη!

Αυτήν την γραφειοκρατική, αφελή και επικίνδυνη άποψη συμμερίζεται ο κ.Ωραιόπουλος.

Σε κάθε περίπτωση, αφού έχει τόσες άκρες με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που στις εκδηλώσεις του έχει υπουργούς, όπως την κυρία Χατζηγεωργίου, πρώην υπουργούς, όπως τον κ.Παρασκευόπουλο και βουλευτές, όπως τον κ.Τριανταφυλλίδη, γιατί δεν τους θέτει το ζήτημα να επαναλειτουργήσει το αστυνομικό τμήμα Νεάπολης, που καταργήθηκε επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ με υπουργό Προστασιας του Πολίτη, τον κ.Νίκο Τόσκα;

Και μία απορία: Στο φυλλάδιο με τις πρακτικές συμβουλές, που θα προτείνει να εκδώσει ο Δήμος, θα περιέχονται και άλλες εκτός από αυτήν που έδωσε ο κ.Τόσκας σύμφωνα με τον οποίο “αν μπουν κλέφτες στο σπίτι σας, να κάνετε ότι κοιμάστε!”;

Keywords
Τυχαία Θέματα