Η βόλτα της Φ. Γεννηματά στην 83η ΔΕΘ: Οι selfies, τα γυαλιά από φύκια και το σχόλιο για τα τακούνια (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Βόλτα στα περίπτερα της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης έκανε σήμερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Την κα Γεννηματά συνόδευαν ο γιος και η κόρη της. Από την βόλτα δεν έλειψαν οι selfies αλλά και τα δώρα.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αρχικά επισκέφθηκε το περίπτερο 14, όπου στάθηκε

στο σταντ του ΑΠΘ και συζήτησε με αποφοίτους του ΑΠΘ. Εκεί ρώτησε να μάθει για το μη επανδρωμένο αεροσκάφος που έχουν σχεδιάσει απόφοιτοι του ΑΠΘ. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τα σταντ του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Πανεπιστημίου Θράκης, ενώ εντυπωσιάστηκε με το ρομπότ της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Παράλληλα, στάθηκε και στο σταντ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ενημερώθηκε για το αγωνιστικό που έχουν κατασκευάσει φοιτητές του Πανεπιστημίου. Μάλιστα όταν κάποιος της πρότεινε να μπει στο εσωτερικό του οχήματος για να το δοκιμάσει εκείνη χαμογελώντας είπε ότι δεν μπορεί γιατι φοράει τακούνια.

Η κα. Γεννηματά επισκέφθηκε επίσης το περίπτερο 12, όπου συνομίλησε με start upers.

Εκεί, μάλιστα δεν δίστασε να φορέσει γυαλιά, τα οποία φτιάχνονται από φύκια.

Σε δηλώσεις σε δημοσιογράφους τόνισε ότι "στην ΔΕΘ αναδεικνύεται η Ελλάδα που μπορεί και δημιουργεί. Μέσα σε αυτές της δύσκολες συνθήκες της κρίσης οι ελληνικές επιχειρήσεις προχωρούν με στόχο την καινοτομία και την εξωστρέφεια. Θέλω να συγχαρώ την διοίκηση της ΔΕΘ για την δυναμική που έχουν δώσει γιατί κατάφεραν εξασφαλίσουν την παρουσία επιχειρήσεων κολοσσών από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και είναι τόσο σημαντικό οι επιχειρήσεις αυτές να συμμετέχουν στον ίδιο χώρο μαζί με τις ελληνικές επιχειρήσεις".

Επίσης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεναγήθηκε στο περίπτερο των ΗΠΑ, που είναι τιμώμενη χώρα στη φετινή ΔΕΘ και έχοντας στο πλάι της τον γιο της ενημερώθηκε για τον εξομοιωτή f-35.

Ακόμη,επισκέφθηκε το σταντ της P&G, όπου της χάρισαν μια πάνα για μωρά που έχουν γεννηθεί πρόωρα.

Μάλιστα, στο περίπτερο των ΗΠΑ η κα Γεννηματά είχε μία ολιγόλεπτη συζήτηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Τέλος, επισκέφθηκε το περίπτερο της ΓΣΕΒΕΕ.

Την κα Γεννηματά συνόδευαν βουλευτές του ΚΙΝΑΛ και ο αναπληρωτής διευθυντής της ΔΕΘ- HELEXPO, Αλέξης Τσαξιρλής.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του thestival από την βόλτα της κα Γεννηματά:

Keywords
Τυχαία Θέματα