Η Θ. Μεγαλοοικονόμου εξηγεί γιατί ψήφισε "ναι" στον προϋπολογισμό

Την απόφασή της να υπερψηφίσει το σχέδιο του προϋπολογισμού εξήγησε η ανεξάρτητη βουλευτής και πρώην βουλευτής της «Ένωσης Κεντρώων», Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Μιλώντας σήμερα στον Real Fm, σημείωσε πως είχε μελετήσει τον προϋπολογισμό και «πήγα αποφασισμένη να ακούσω τις τελευταίες ομιλίες και των δύο αρχηγών, του κ. Μητσοτάκη και του κ. Τσίπρα».

Συνεχίζοντας, η κ. Μεγαλοοικονόμου ανέφερε πως «άκουσα πράγματα τεκμηριωμένα από τον πρωθυπουργό. Όταν ακούω ότι το δεκαετές ομόλογα έχει

3,80% τη στιγμή που θα είχαμε φτάσει στο 8 αποδεδειγμένα και όταν ο κ. Μητσοτάκης προσπαθούσε με κόλπα να μας πείσει ότι ένα και ένα κάνουν τρία, ενώ ο κ. Τσίπρα προσπαθούσε να μας πείσει ότι ένα κι ένα κάνουν δύο και μας το τεκμηρίωνε, ποιο θα έβλεπα σωστό;».

Ερωτηθείσα αν σκέφτεται να προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Μεγαλοοικονόμου απάντησε πως «μου είχαν γίνει προτάσεις από όλα τα κόμματα, είχα πει κι είχα ξεκαθαρίσει πως θα μείνω ανεξάρτητη μέχρι τις εκλογές, όποτε και αν γίνουν», ενώ αποκάλυψε πως σκέφτεται να ιδρύσει ένα κόμμα μόνο με γυναίκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα