Η Ρεάλ ξανά στον τελικό του Champions League! Πικρός αποκλεισμός για την Μπάγερν (VIDEO)

Η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στον τελικό του Champions League για τρίτη συνεχόμενη χρονιά! Η Μπάγερν Μονάχου αποκλείστηκε όντας συνολικά καλύτερη και στους δύο ημιτελικούς, μένοντας με την πίκρα λόγω των χαμένων ευκαιριών που δεν αξιοποίησε και στα δύο ματς.

Έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" που έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2, η "Βασίλισσα" πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της 26ης Μαΐου

στο Κίεβο, χάρη στη νίκη της με 2-1 στην πρώτη αναμέτρηση της ημιτελικής φάσης στο Μόναχο.

Οι "Μερένγκες" θα βρεθούν στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για 16η φορά και 4η τα τελευταία 5 χρόνια (2014, 2016, 2017, 2018) διεκδικώντας το 13ο τρόπαιο της ιστορίας τους στον θεσμό και το εντυπωσιακό three-peat, εάν σηκώνουν την κούπα για τρίτη σερί σεζόν.

Αντίπαλος των Μαδριλένων στον τελικό θα είναι η Λίβερπουλ ή η Ρόμα, με την αγγλική ομάδα να έχει σαφές προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη της με 5-2 στον πρώτο αγώνα στο "Άνφιλντ". Αύριο στις 21:45 θα διεξαχθεί η ρεβάνς στο "Ολίμπικο" της Ρώμης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Μπάγερν, η οποία άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με γκολ του Κίμιχ με κοντινό πλασέ, όπως και στο πρώτο ματς. Ωστόσο, όπως επίσης συνέβη και στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της, δέχτηκε ανατροπή. Η Ρεάλ κατάφερε να γυρίσει πάλι το σκορ με δύο γκολ του Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Γάλλος επιθετικός αρχικά ισοφάρισε με κεφαλιά στο 11΄, ενώ έκανε την ολική ανατροπή μόλις στο πρώτο λεπτό του β΄ ημιχρόνου, μετά από απίστευτη γκάφα του Ουλράιχ. Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν έκανε παιδαριώδες λάθος μετά από λανθασμένη πάσα του Τιάγκο, γλιστρώντας και μη καταφέρνοντας να απομακρύνει (δεν μπορούσε να μπλοκάρει επειδή του την γύρισε συμπαίκτης του). Έτσι, ο Μπενζεμά εκμεταλλεύτηκε το δώρο και σκόραρε σε κενή εστία για να δώσει προβάδισμα στη Ρεάλ με 2-1 στο 46΄ και να αποκλείσει το ενδεχόμενο παράτασης.

Οι "Βαυαροί" δεν παρέδωσαν τα όπλα και συνέχισαν να πιέζουν, ενώ ήθελαν δύο τέρματα για να βρεθούν σε θέση οδηγού για την πρόκριση. Ισοφάρισαν στο 63΄ με σκόρερ τον πρώην της Ρεάλ, Χάμες Ροντρίγκες και είχαν μισή ώρα παιχνιδιού μπροστά τους για να κάνουν ανατροπή στην ανατροπή και να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης. Πίεσαν, πάλεψαν, δημιούργησαν φάσεις, έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες, αλλά η αστοχία και η εξαιρετική εμφάνιση του Κέιλορ Νάβας τους στέρησαν την παρουσία στον τελικό, με το ισόπαλο 2-2 να τους αφήνει την πικρή γεύση του αποκλεισμού, αν και είχαν συνολικά καλύτερη απόδοση από την "Βασίλισσα" και στους δύο ημιτελικούς, παρότι δεν τη νίκησαν.

Συνθέσεις:

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Λούκας Βάθκεθ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κόβατσιτς (73' Καζεμίρο), Κρόος, Μόντριτς, Ασένσιο (88' Νάτσο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (72' Μπέιλ).

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Κίμιχ, Χούμελς, Ζούλε, Αλάμπα, Τολισό (75' Βάγκνερ), Τιάγκο Αλκάνταρα, Χάμες Ροντρίγκες (84' Χάβι Μαρτίνεθ), Τόμας Μίλερ, Ριμπερί, Λεβαντόβσκι.

Το βίντεο με τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Keywords
Τυχαία Θέματα