Η πιο ρομαντική αγγελία αγάπης στην Κρήτη (ΦΩΤΟ)

Γνωρίστηκαν σε νοσοκομείο. Ο έρωτας τους κεραυνοβόλος και σε 18 μήνες παντρεύτηκαν και δημιούργησαν μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Ο λόγος για τον Κόλιν και την Έμμα, ένα ζευγάρι από την Αγγλία, με την επέτειο του γάμου τους, 20 ευτυχισμένων χρόνων να γιορτάζεται στο όμορφο θέρετρο των Μαλίων, όπου βρίσκονται για διακοπές μαζί με τα 3 τους παιδιά, την Κέλλυ, τον Κάμερον και την Νικόλ.

Για την επέτειο ο Κόλιν επέλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο για να εκφράσει την αγάπη του στη σύζυγο του, ζητώντας μάλιστα τη βοήθεια της κόρης του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου από τον περασμένο Μάρτιο προκειμένου

να δημοσιευτεί στις 22 Αυγούστου η παρακάτω ανακοίνωση σε εφημερίδα:

«Σε ευχαριστώ για τα πιο φανταστικά 20 χρόνια γάμου. Αισθάνομαι πολύ μεγάλη τιμή να σε αποκαλώ γυναίκα μου.

Σ 'αγαπώ περισσότερο όσο κυλούν τα χρόνια.

Και στα επόμενα 20!

Σε αγαπάω. Κόλιν»

«Ήθελα να κάνω μια έκπληξη στη γυναίκα μου για τα 20 χρόνια γάμου τα οποία είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Την γνώρισα στη γέννηση του ανιψιού μου. Πήγα στο νοσοκομείο να δω το νεογέννητο και εκεί γνώρισα την Έμιλι η οποία ουσιαστικά εργαζόταν στην κουνιάδα μου.

Μέσω της ανακοίνωσης στην εφημερίδα, ήθελα να της πω ευχαριστώ και να εκφράσω την μεγάλη αγάπη μου προς το πρόσωπο της. Η σύζυγος μου ένιωσε έκπληξη όταν διάβασε σε τοπική εφημερίδα της Κρήτης την επέτειο του γάμου μας και το όνομα της», δήλωσε στην ΚΡΗΤΗ TV.

Άφησε την εφημερίδα στο δωμάτιο και της είπε να διαβάσει τη σελίδα 7.

Το πρωί της περασμένης Τετάρτης, ο Κόλιν πήγε στο περίπτερο και αγόρασε την εφημερίδα, την οποία άφησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, λέγοντας στην Έμμα να διαβάσει τη σελίδα 7.

Η Έμμα διάβασε το κείμενο και συγκινήθηκε για την πράξη αγάπης από τον ρομαντικό σύζυγο της, ο οποίος εκπλήσσει γενικότερα με τις κινήσεις και τις επιλογές του, όπως για παράδειγμα, η διακόσμηση του μπάνιου του πατρικού της σπιτικού με κεριά, όπου δεν έλειπαν τα ποτήρια με κρασί και φυσικά οι γλυκές γεύσεις με σοκολατάκια.

Πηγή: neakriti.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα