Η Κ20 του ΠΑΟΚ συνέτριψε τον ΠΑΣ με πεντάρα στα Γιάννενα

Mε το εμφατικό 5-0 πέρασε από τα Γιάννενα η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ, στην αναμέτρηση για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ20. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, μάλιστα, αγωνίστηκε με δέκα παίκτες για μισή ώρα παιχνιδιού.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official

Stores

Με αυτή τη νίκη οι "ασπρόμαυροι" παρέμειναν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 45 βαθμούς σε 19 αγώνες, ενώ ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός έχει 49 βαθμούς σε 19 ματς.

Το σκορ άνοιξε στο 9′ με πέναλτι. Ο Λύρατζης έκανε σέντρα από δεξιά, η μπάλα βρήκε σε χέρι παίκτη του ΠΑΣ και στο πέναλτι που υποδείχθηκε, ευστόχησε ο ίδιος.

Στο 23’ από λάθος του τερματοφύλακα η μπάλα έφτασε στον Κόζακ και αυτός σε κενή εστία έκανε το 0-2. Στο 31′ μετά από ωραίο συνδυασμό, ο Κόζακ έδωσε την ασίστ και ο Λύρατζης με όμορφο σουτ έγραψε το 0-3.

Στο 60′ ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Μιχαηλίδης όντας τελευταίος παίκτης τράβηξε την φανέλα του επιθετικού του ΠΑΣ και αποβλήθηκε.

Ωστόσο, ο Δικέφαλος ήταν αυτός που συνέχισε να σκοράρει. Στο 64′ μετά από φάση διαρκείας σε εκτέλεση κόρνερ, ο Γκαργκαλατζίδης έκανε το 0-4, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος με ωραία, ατομική ενέργεια, έκανε το τελικό 5-0.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Σιαμπάνης, Λύρατζης, Τσαούσης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Μανιώτης, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός (46′ Γαϊτανίδης), Παπαδόπουλος (60′ Δούμτσης), Κόζακ (68′ Χατζηδίμπας), Γκαργκαλατζίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα