Η Γαλλία στα ημιτελικά του Μουντιάλ, απέκλεισε την Ουρουγουάη (VIDEO)

Η Γαλλία νίκησε 2-0 την Ουρουγουάη και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Στον προημιτελικό που διεξήχθη στο γήπεδο στο Νίζνι Νόβγκοροντ, οι "τρικολόρ" άνοιξαν το σκορ στο 40΄ με κεφαλιά του Βαράν μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκριεζμάν.

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, από δημιουργός με την ασίστ στο πρώτο γκολ, έγινε ο σκόρερ του δεύτερου στο 61ο λεπτό, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στους Γάλλους.

Με ένα μακρινό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Μουσλέρα, που έκανε τραγικό λάθος χάνοντας την μπάλα μέσα από τα χέρια του.

Η "σελέστε" που αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Έντισον Καβάνι δεν κατάφερε να απειλήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, πέρα από μία κεφαλιά του Κάσερες που απέκρουσε εντυπωσιακά με δύσκολη επέμβαση ο Γιορίς λίγο μετά πρώτο γκολ της Γαλλίας.

Οι Γάλλοι θα βρεθούν στην τετράδα του Μουντιάλ για 6η φορά στην ιστορία και για πρώτη μετά το 2006, όταν είχαν πάρει το εισιτήριο για τον τελικό όπου ηττήθηκαν στα πέναλτι από την Ιταλία. Στους "4" θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Βραζιλία-Βέλγιο, στο ματς που θα γίνει απόψε στις 21:00.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ουρουγουάη (Όσκαρ Τάμπαρες): Μουσλέρα, Λασάλτ, Γοδίν, Χιμένες, Κάσερες, Νάντες (73' Ουρεταβίσκαγια), Τορέιρα, Βεσίνο, Μπεντανκούρ (59' Κ. Ροντρίγκες), Σουάρες, Στουάνι (59' M. Γκόμες)

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν): Γιορίς, Παβάρ, Βαράν, Ουμτιτί, Λούκας Ερναντέζ, Καντέ, Πογκμπά, Τολισό (79' Ενζονζί), Μπαπέ (88' Ντεμπελέ), Γκριεζμάν (90+3' Φεκίρ), Ζιρού

Τα γκολ του αγώνα:

Keywords
Τυχαία Θέματα