Πανσερραϊκός: Ντροπή, ντροπή, ντροπή!

18:49 6/7/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το τελειωτικό «χτύπημα» ήρθε σήμερα για τον Πανσερραϊκό με τον οριστικό υποβιβασμό της ομάδας στη Γ εθνική μετά την επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα από τη Football league.

Το «μαρτύριο» όμως του συλλόγου που έζησε φέτος μια ντροπιαστική χρονιά, λόγω των χειρισμών των ανθρώπων που είχαν αναλάβει τις τύχες της ομάδας, συνεχίστηκε και σήμερα με τον ιστορικό Πανσερραϊκό να διασύρεται με τον χειρότερο τρόπο και να πληγώνεται ίσως και ανεπανόρθωτα το κύρος και το γόητρο της ομάδας.

Στον… πάτο

για εννέα χιλιάδες

Οι παράγοντες του Πανσερραϊκού δεν πλήρωσαν το ποσό των 9000 ευρώ για την ασφάλεια των παικτών κι έτσι η ομάδα τιμωρήθηκε και «βυθίζεται» κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα. Χαρακτηριστικό ότι ενώ ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 27 βαθμούς και η Καλλιθέα με 21, η Αθηναϊκή ομάδα πλήρωσε το ποσό που της αναλογούσε και βρίσκεται πλέον πιο πάνω από τους «κόκκινους»!

-3 από το νέο πρωτάθλημα

Η… ντροπή δεν σταματά εδώ αφού ο Πανσερραϊκός αν δεν πληρώσει το ποσό των 3.100 ευρώ από απλήρωτα πρόστιμα κινδυνεύει να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Γ εθνικής (ακόμα και τοπικό αν πάει) με -3 βαθμούς. Και βέβαια μαζί με αυτά, το τεράστιο πρόβλημα του Στέβιτς που ακόμα δεν έχει λυθεί (όσο κι κάποιοι χωρίς ντροπή διαβεβαίωναν ότι αυτό θα γίνει), κανένας δεν έχει αναλάβει την ευθύνη και αυτό τείνει να γίνει «ταφόπλακα» για το σύλλογο που μετά το θάνατο του Πέτρου Θεοδωρίδη μπήκε σε απίστευτες περιπέτειες και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πιο θα είναι το μέλλον.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα