Η επιστολή παραίτησης του Δ. Τσακνή με αιχμές κατά ΣΥΡΙΖΑ- ΠΟΣΠΕΡΤ

Με ανακοίνωσή του ο πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ, Διονύσης Τσακνής, εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου.

Στην ανακοίνωσή του, αφήνει αιχμές κατά της κυβέρνησης, του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του κυρίου Παππά, χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ ως τον εκπρόσωπο «του πιο άρρωστου τμήματος του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού», και σημειώνει πως περίμενε στήριξη όταν

εκείνος άφηνε αιχμές για την τιμιότητά του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Τσακνής:

"Τόσο η Κυβέρνηση διά των Υπουργών της με επικεφαλής τον κ. Παππά, όσο και ο Σύριζα διά του γραμματέα του κυρίου Ρήγα, εγκατέστησαν και επισημοποίησαν στην χθεσινή φιέστα στην ΕΡΤ, τη νέα Διοίκηση, με επικεφαλής τον Π. Καλφαγιάννη. Δικαίωμά τους, αλλά, σε ό,τι με αφορά, κατά πως θα έλεγε και ο Μέγας Αλεξανδρινός, «τη εξαιρέσει εμού».

Μάταια θα περίμενε κανείς, μια στήριξη στο πρόσωπό μου, εκ μέρους των παριστάμενων αξιωματούχων, όταν ο εκπρόσωπος του πιο άρρωστου τμήματος του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού, άφησε αιχμές για το ήθος και την τιμιότητά μου.

Σφίγγω το χέρι στους εκατοντάδες εργαζόμενους της ΕΡΤ που πορευτήκαμε μαζί, και τους εύχομαι να πάρουν την τύχη της εταιρίας στα χέρια τους.

Διονύσης Τσακνής
Πρώην Πρόεδρος ΔΣ ΕΡΤ ΑΕ"

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσακνή, ΣΥΡΙΖΑ- ΠΟΣΠΕΡΤ,tsakni, syriza- pospert