Προσλήψεις γιατρών στο Γ. Ν. Θεσσαλονίκης “Ιπποκράτειο”

Η Διοικήτρια του Γ.Ν. Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο» προκηρύσσει για πλήρωση τις παρακάτω θέσεις ειδικευμένων ιατρών, επι θητεία, του κλάδου ιατρών Ε.Σ.Υ. για το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο»:

Δυο (02) θέσεις Ειδικευμένων Ιατρών ειδικότητας Αναισθησιολογίας, στον εισαγωγικό βαθμό Επιμελητή Β΄, επί θητεία, του κλάδου ιατρών Ε.Σ.Υ.

Αίτηση-Δήλωση και όλα τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στο Τμήμα Διαχ.

Ανθρώπινου Δυναμικού του Νοσοκομείου από 5 Οκτωβρίου 2017 έως και 24 Οκτωβρίου 2017 (προθεσμία είκοσι (20) ημερολογιακών ημερών), εις τριπλούν, κάθε σειρά σε ξεχωριστό φάκελο.

Αιτήσεις – δηλώσεις μαζί με τα δικαιολογητικά, μπορούν να υποβάλλονται και ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς, μέσα στην ορισθείσα προθεσμία, στην ακόλουθη ταχυδρομική διεύθυνση: Γ.Ν. Θεσσαλονίκης “ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ”, Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Κωνσταντινουπόλεως 49, ΤΚ 54642, Θεσσαλονίκη.

Για τις αιτήσεις αυτές η ημερομηνία υποβολής προκύπτει είτε από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου είτε από το αποδεικτικό παράδοσης στην εταιρεία ταχυμεταφοράς.

Αιτήσεις – δηλώσεις που υποβάλλονται μετά τη λήξη της προθεσμίας, δε γίνονται δεκτές. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παίρνουν κάθε συμπληρωματική πληροφορία από το Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Νοσοκομείου μας, στο τηλέφωνο 2310 892202 (κα Γ. Δελιοπούλου και Α. Καλτσού)

Δείτε την προκήρυξη εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα