Η αποστολή του Ηρακλή και οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Σπάρτη

Με μια πρωινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή, για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση (25/11) με τη Σπάρτη (15.00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιώργος Κούσας που δεν κατάφερε να ξεπεράσει την επιβάρυνση στον προσαγωγό με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής, ενώ

κανονικά συμπεριλήφθηκε ο Στράτος Χιντζίδης.

Επίσης ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Πέτρος Κανακούδης.

Αμέσως μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ο προπονητής του Ηρακλή, Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα με τη Σπάρτη (25/11, 15.00).

Σ’ αυτή μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Δημήτρης Γρηγοριάδης, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Χουσεΐν Μουμίν, Δημήτρης Στάμου, Νίκος Ζιαμπάρης, Χρήστος Κουκόλης, Στράτος Χιντζίδης, Δημήτρης Κουτρομάνος, Κώστας Παναγιωτούδης, Φώτης Γεωργίου, Νίκος Καλτσάς, Γιάννης Πασάς, Μάρκος Ντούνης, Δημήτρης Χασομέρης, Σίλβα Κλέιτον, Εμανουέλ Περόνε, Χρήστος Ρόβας, Κώστας Μενδρινός, Ιμπέρε Λινάρες Ταϊανάν (Τάι)

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν στην αυριανή (25/11) αναμέτρηση με την Σπάρτη στο Καυτανζόγλειο (15.00) για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Συγκεκριμένα τα εισιτήρια κοστίζουν:

VIP: 30 ευρώ

Θύρες 4-5: 20 ευρώ

Θύρα 13: 10 ευρώ

Θύρα 10: 5 ευρώ

* Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, ενημερώνουμε ότι δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα θα λειτουργήσουν δύο εκδοτήρια διάθεσης εισιτηρίων επί της οδού Αγίου Δημητρίου.

Επίσης, έξω από τη θύρα των επισήμων θα υπάρχει ειδικό σταντ διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19

Τέλος, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Ticketmaster Hellas (https://www.ticketmaster.gr). Για on line αγορά εισιτηρίου κάντε click ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα