Η ανάκριση του Βιεϊρίνια από τον μικρό Ανδρέα (VIDEO)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζει να καινοτομεί και δίνει την ευκαιρία σε ένα μικρό φίλο της ομάδας να πάρει τη δική του συνέντευξη από το είδωλό του.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK FC Official Store

Αυτήν την φορά, ο μικρός Ανδρέας βρέθηκε ενώπιος ενωπίω με τον Αντρέ και μίλησαν για τον ΠΑΟΚ,

τα πρότυπα και την παιδική ηλικία του Πορτογάλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

- Από ποια ηλικία άρχισες να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο;

Νωρίς από 7 χρονών, από τις ακαδημίες της πόλης μου, της Γκιμαράες και ασχολούμαι μέχρι και σήμερα.

-Όταν σε ρωτούσαν οι φίλοι σου, αν θα γίνεις ποδοσφαιριστής, τι απαντούσες;

Ναι, ότι θα γίνω. Από την πρώτη στιγμή που άρχισα να παίζω μπάλα, το όνειρο μου ήταν να παίξω σε μεγάλο επίπεδο. Τα έκανα όλα, δούλεψα σκληρά για να φτάσω εκεί που έφτασα. Δεν είχα άλλο όνειρο στη ζωή μου, δεν είχα άλλον σκοπό ή άλλη δουλειά να κάνω πέρα από το ποδόσφαιρο.

-Ποιος ήταν ο αγαπημένος σου ποδοσφαιριστής;

Παλιά και μέχρι το τέλος της καριέρας του αγαπούσα πολύ τον Λουίς Φίγκο, που έπαιξε στην Μπαρτσελόνα, στην Ρεάλ Μαδρίτης κ.α. Είχα κι άλλους ξένους, τον Βραζιλιάνο τον Ρονάλντο, είχα δει video από τον Μαραντόνα, αυτό το στυλ παιχνιδιού μου άρεσε πάντα. Οπότε μπορώ να σου πω αυτοί ήταν οι αγαπημένοι.

-Στον ΠΑΟΚ υπέγραψες κατευθείαν;

Η πρώτη συζήτηση με τον ΠΑΟΚ ήταν το 2008-9, ως δανεικός από την Πόρτο, το ήθελα πάρα πολύ γιατί ήταν τότε εδώ ο μίστερ Φερνάντο Σάντος, που τον ήξερα από την Πορτογαλία. Την πρώτη χρονιά δεν πήγα πολύ καλά, είχα τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι, αλλά μετά που είχα την ευκαιρία να υπογράψω στον ΠΑΟΚ, σαν παίκτης του ΠΑΟΚ, εκεί δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά.

-Τι θυσίες έκανες μέχρι να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο;

Πολλές. Δούλεψα πολύ σκληρά, ήταν πολύ δύσκολο σε μικρή ηλικία να βλέπεις τους φίλους σου να παίζουν, να κάνεις διακοπές και εσύ να μένεις στο σπίτι. Αλλά δούλεψα πάρα πολύ για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο που είμαι τώρα.

-Ποια είναι η καλύτερη στιγμή στην καριέρα σου;

Πολλά από τα τρόπαια που κέρδισα στην Γερμανία με την Βόλφσμπουργκ. Το Euro με την Πορτογαλία, αλλά είχα πολύ καλές στιγμές εδώ στον ΠΑΟΚ. Δεν κέρδισα κάποιο τρόπαιο, αλλά αυτό που έζησα στην Θεσσαλονίκη δεν θα το ξεχάσω ποτέ και για αυτό ήθελα να γυρίσω πίσω.

-Τι σημαίνει για σένα ο ΠΑΟΚ;

Είναι δύσκολο, γιατί και εγώ είμαι ΠΑΟΚ αλλά έμαθα να είμαι ΠΑΟΚ. Αν δεν ζεις, αν δεν έρθεις στο γήπεδο να δεις την ατμόσφαιρα των φιλάθλων στην Τούμπα, την αγάπη που δίνουν στην ομάδα. Είναι δύσκολο σε τέτοιες εποχές να έχεις τέτοιους οπαδούς χωρίς να έχουν κερδίσει κάποιο τρόπαιο. Αλλά αν κάποιος έρθει στο γήπεδο από την πρώτη στιγμή θα γίνει ΠΑΟΚ.

Για μένα σημαίνει πάρα πολλά πράγματα, από την στιγμή που μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω εδώ, να δείξω τις ικανότητες μου είμαι πολύ ευχαριστημένος. Από την πρώτη στιγμή αγάπησα τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του και δεν ήθελα να κλείσω την καριέρα μου χωρίς να τους προσφέρω κάτι παραπάνω.

-Πως ήταν η προσαρμογή σου στην Θεσσαλονίκη;

Ήταν δύσκολη η προσαρμογή γιατί ήρθα 21 χρονών χωρίς οικογένεια, μόνος μου. Αλλά με βοήθησαν πάρα πολύ το προπονητικό επιτελείο και ο Φερνάντο Σάντος, στην δεύτερη χρονιά γνώρισα την γυναίκα μου και μετά ήταν πολύ εύκολο.

-Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει τον τίτλο;

Είμαι 99% σίγουρος πως αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, όπως δουλεύουμε μέχρι σήμερα και να γινόμαστε καλύτεροι κάθε ημέρα και να ακολουθούμε το πλάνο του προπονητή, αν μπορούμε να κάνουμε αυτά, νομίζω ότι θα φέρουμε τον τίτλο στην Τούμπα.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ:

Keywords
Τυχαία Θέματα