Η Roush βελτιώνει το Ford F-150 Raptor

Η Roush ανακοίνωσε ένα νέο βελτιωτικό πακέτο για το Ford F-150 Raptor το οποίο αποκτά ακόμα περισσότερη ισχύ και ακόμα καλύτερες δυνατότητες εκτός δρόμου για το 2019.

Οι επεμβάσεις της αμερικανικής εταιρείας ξεκινούν από τις ζάντες 20" που φορούν εκτός δρόμου ελαστικά 35" BFGoodrich All-Terrain T/A KO2.

Στο αισθητικό κομμάτι, τα αυτοκόλλητα στην καρότσα, το καπό και το παρμπρίζ δείχνουν σε όλους πως δεν πρόκειται για κάποιο συμβατικό pickup ενώ το μαύρο

μεταλλικό πλαίσιο Rouch Chase Rack στην καρότσα φιλοξενεί πρόσθετα φώτα. Νέα είναι η εξάτμιση Rouch Axle-Back με απολήξεις 127mm σε μαύρο χρώμα, που εκτός από την εμφάνιση ενισχύει και την ηχητική εμπειρία.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε όργανα της Roush με επιπλέον ενδείξεις, νέες επενδύσεις στα καθίσματα και ειδική επιγραφή στην κεντρική κονσόλα.

Το πακέτο "Performance Pac" για τον κινητήρα, περιλαμβάνει νέα εισαγωγή, εξάτμιση με βελτιωμένη ροή και προγραμματισμό του ECU με αποτέλεσμα αυξημένη απόδοση και καλύτερη απόκριση γκαζιού. Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε ακόμα λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, όμως ο V6 κινητήρας EcoBoost 3,5 λίτρων αποδίδει 450 PS και 70,5 kgm ροπής σε εργοστασιακή μορφή οπότε σίγουρα μιλάμε για απόδοση άνω των 550 PS.

Το κόστος των αναβαθμίσεων που προφανώς απευθύνονται στην αμερικανική αγορά, αγγίζει τα $13.000 επιπλέον της τιμής του αυτοκινήτου.


Πηγή: Drive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα