Η Kylie Minogue μιλάει για τον έρωτα και τις αισθητικές επεμβάσεις στα 50

Η Kylie Minogue παραχώρησε μία χορταστική συνέντευξη στη βρετανική Telegraph, στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον χρόνο, αλλά και τον 44χρονο σύντροφό της.

Στην ερώτηση για το αν θα ήθελε να αποτελεί αειθαλές πρότυπο ομορφιάς απάντησε: «Δεν θέλω να είμαι το κορίτσι της αφίσας για την αιώνια ομορφιά, είναι πάρα πολύ μεγάλη πίεση για μένα. […] Ευτυχώς πιστεύω πως αυτό αλλάζει. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τα αφήσεις όλα στην τύχη τους. Αν και μερικές φορές φαντάζομαι και σκέφτομαι πως θα ήταν αν δεν έβαφα τις ρίζες μου ή αν δεν προσπαθούσα να είναι όλα στη θέση τους. […] Πιστεύω πως πιθανόν να μη μπορούσα να το κάνω, αλλά είναι απλώς μία προσωπική επιλογή.»

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια παράλληλα, τόνισε ότι θαυμάζει τις συνομίληκές της Gwen Stefani, Jennifer Aniston, αλλά κυρίως την Jennifer Lopez που «δε φοβάται να είναι σέξι»: «Ειλικρινά, προσπαθώ να το δουλέψω με τον εαυτό μου. Είναι μέχρι να βρεις εκείνη τη γραμμή που οριοθετεί τί είναι εντάξει για σένα.»

Το botox που έχει κάνει στο μεταξύ – όπως επισημαίνει ο δημοσιογράφος ότι η ίδια παραδέχθηκε στην κουβέντα τους- δεν έχει επηρεάσει τις εκφράσεις του προσώπου της, το οποίο φωτίστηκε όταν χρειάστηκε να μιλήσει για τον τωρινό της σύντροφο Paul. Εκείνος είναι 44 χρόνων και εργάζεται ως creative director στο περιοδικό GQ.

«Είναι πολύ ρομαντικός. Εκείνος σκέφτεται και οργανώνει τα πάντα. Είναι επίσης εξαιρετικός μάγειρας. Επί χρόνια ήμουν ανέκδοτο για την οικογένειά μου όσον αφορά στην κουζίνα. Αλλά εκείνος με έχει εμπνεύσει. […] Όταν έχεις εκείνον τον άνθρωπο που έχεις επιλέξει να κάνεις αυτά τα πράγματα μαζί του, απλά σου αρέσει να είναι κοντά σου.»

Θα μπορούσαν όμως να «γεράσουν» μαζί; «Έτσι νομίζω, ναι. Είμαστε σε καλούς ρυθμούς, ό,τι έχουμε δεν είναι τέρμα ατίθασο να μην ξέρουμε που πηγαίνει. Απλά αισθάνομαι ότι πραγματικά ταιριάζουμε πολύ.» Το ζευγάρι ήρθε σε επαφή μέσα από κοινούς γνωστούς, όμως η Kylie που είχε εντωμεταξύ χωρίσει από τον αρραβωνιαστικό της Joshua Sasse το 2017, συνεχώς ανέβαλλε το ενδεχόμενο ενός ραντεβού μεταξύ τους.

Δεν αρνήθηκε επίσης να μιλήσει για την πολυσυζητημένη της σχέση με τον Michael Hutchence των INXS που είχε λήξει άδοξα το 1991: «Σεξ, έρωτας, φαγητό, ναρκωτικά, μουσική, ταξίδια, βιβλία – πες τα όπως θες, ήθελε να τα ζήσει όλα. Ως σύντροφός του, τα έζησα κι εγώ σε μεγάλο βαθμό δίπλα του. Αν είσαι ένα αισθαντικό πλάσμα, όλες σου οι αισθήσεις χρειάζονται διέγερση. Σίγουρα ξύπνησε μέσα μου την επιθυμία για πράγματα στον δικό μου κόσμο. Αλλά… Με πλήγωσε. Πρέπει να ομολογήσω ότι η πληγή είχε μείνει ανοιχτή για αρκετό χρονικό διάστημα.»

Keywords
Τυχαία Θέματα