Παναθηναϊκός: Το 2020 θα είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους μας – Οι ευχές και του Βαγγέλη Μαρινάκη (video)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε μέσω των λογαριασμών της στα social media το δικό της μήνυμα για το 2020 που βρίσκεται προ των πυλών. Τις ευχές του ενόψει της έλευσης του νέου έτους έδωσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Συγκεκριμένα,

η «πράσινη» ΠΑΕ έγραψε... «Υποδεχόμαστε το 2020 με χαμόγελο! Θα είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους μας!». Το μήνυμα αυτό το συνόδευσε με μία φωτογραφία των Χατζηγιοβάνη και Κουρμπέλη με υψωμένες τις γροθιές.

Υπάρχει, μάλιστα, και μία λεζάντα που αναφέρει: «Το 2020 θα μας φέρει περισσότερα χαμόγελα! Καλή χρονιά σε όλους!».

Δείτε σε βίντεο πώς έδωσε δώρα ο… πράσινος Άγιος Βασίλης:

Τα παιδικά χαμόγελα έδωσαν ξεχωριστή λάμψη και στην εφετινή γιορτή του Παναθηναϊκού, που έγινε την Κυριακή (29/12). Εκατοντάδες μικροί φίλοι του «τριφυλλιού» έπαιξαν, έφαγαν, φωτογραφήθηκαν, πήραν αυτόγραφα και στο τέλος έφυγαν αγκαλιά με τα δώρα τους. Χαρούμενες γιορτές σε όλους.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε στον πειραϊκό σύλλογο αλλά και στους Έλληνες, για τους οποίους ευχήθηκε το 2020 να στέψει με επιτυχία τον καθημερινό αγώνα τους. Όσο για τον Ολυμπιακό; Να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να συνεχίσει να γράφει Ιστορία σε όλα τα αθλήματα.

Η δήλωση του έλληνα εφοπλιστή:

«Εύχομαι σε όλους μία δημιουργική χρονιά με αγάπη και υγεία. Με πίστη και δύναμη ο καθημερινός αγώνας όλων των Ελλήνων να στεφθεί με επιτυχία στο νέο έτος. Το 2020 να γεμίσει τις ψυχές μας με ελπίδα, αφήνοντας πίσω όλες τις πίκρες και τις κακές στιγμές.

Για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας εύχομαι να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να συνεχίσει να γράφει ιστορία σε όλα τα αθλήματα, γεμίζοντας τις χρυσές σελίδες του βιβλίου του με ένδοξες επιτυχίες και πολλούς τίτλους. Με πάθος, σκληρή δουλειά και αγωνιστικό ήθος θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να ονειρευόμαστε για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, τον μεγαλύτερο και πιο πετυχημένο σύλλογο της χώρας.

Χρόνια πολλά, ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας!».

Πηγή: Παναθηναϊκός: Το 2020 θα είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους μας – Οι ευχές και του Βαγγέλη Μαρινάκη (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα