Γύρισε η γλώσσα παίκτη της Κ19 του Άρη σε αγώνα στο "Κλ. Βικελίδης"

Η αναμέτρηση της ομάδας Κ19 του Άρη με την αντίστοιχη των Τρικάλων στο "Κλεάνθης Βικελίδης" σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή των "κιτρινόμαυρων", Αλέξανδρου Ιωσηφίδη.

Στο 13ο λεπτό του αγώνα, σε μια διεκδίκηση της μπάλας, ο Ιωσηφίδης συγκρούστηκε στον αέρα με παίκτη των Τρικάλων, με συνέπεια να γυρίσει η γλώσσα του.

Με την άμεση επέμβαση του γιατρού της ομάδας του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή, ο νεαρός ποδοσφαιριστής επανέκτησε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Ο

Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, που υπέστη εγκεφαλική κάκωση-διάσειση, θα παραμείνει σήμερα το βράδυ στο νοσοκομείο για παρακολούθηση (ήδη υποβάλλεται σε μια σειρά εξετάσεων) και εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά αναμένεται αύριο να πάρει εξιτήριο.

Οι ευχές της ΠΑΕ Άρης

Η ΠΑΕ Άρης, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, ευχήθηκε στον νεαρό ποδοσφαιριστή ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει γερός και δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε θερμά τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ για την άμεση διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Νίκησαν οι Νέοι του Άρη

Για την ιστορία, στο εξ αναβολής παιχνίδι που έγινε σήμερα στο "Κλεάνθης Βικελίδης", η ομάδα Νέων του Άρη κέρδισε με 2-0 την αντίστοιχη ομάδα των Τρικάλων, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Football League (2ος όμιλος).

Τα γκολ πέτυχαν οι Μπουλγκουρίδης (67’) και Καρβούνης (88’).

Keywords
Τυχαία Θέματα