Γκουγκουλιάς: Εύχομαι να μην γίνουν τα λάθη του παρελθόντος στον Άρη

Για το νέο προπονητή του Άρη Πάκο Ερέρα, το λάτιν στοιχείο που φαίνεται πως θα υπάρχει στην ομάδα, αλλά και το φετινό ρόστερ της ομάδας, μίλησε ο Γιώργος Γκουγκουλιάς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παλαίμαχος άσσος των "κιτρίνων" στο Metropolis 95,5 FM:

Για την επιλογή του Πάκο Ερέρα στον Αρη:

«Το έχω ζήσει αρκετές φορές με τον Αρη αλλά και με τις άλλες ομάδες, οι προπονητές να μην μένουν στην Σούπερ Λιγκ ενώ ανέβασαν την ομάδα. Ο Αρης

ανήκει στην Α Εθνική, όμως επειδή υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα δεν μπορώ να ξέρω αν θα μπορεί να ικανοποιήσει τις μεταγραφικές ανάγκες του προπονητή που θα θέλει πολλές μεταγραφές. Ο Σπανός ήξερε την ομάδα, μπορούσε να εκμεταλλευτεί καλύτερα τους παίκτες ενώ ο καινούριος προπονητής θα πρέπει να τους δει μόνο σε προπονήσεις και να τους αξιολογήσει».

Για την λάτιν φιλοσοφία που ετοιμάζεται στον Αρη:

«Στον Αρη έγινε και το 2005 αυτό, έμειναν στην ομάδα 6-7 Ελληνες ποδοσφαιριστές και ήρθαν πολλοί ξένοι, με αποτέλεσμα να ξαναπέσει μετά η ομάδα. Από τους πολλούς ξένους ήταν κάποιοι αρκετά καλοί αλλά και πολλοί που ήρθαν και δεν ακούμπησαν. Εγιναν πολλά λάθη στο παρελθόν και οδήγησαν την ομάδα σε αυτά τα οικονομικά προβλήματα που έχει. Εύχομαι να μην γίνουν τα ίδια λάθη, θα ήθελα να κρατούσαν τον προπονητή και τον κορμό και να έφερναν 3-4 παίκτες που θα έκαναν την διαφορά».

Για το αν πιστεύει πως ο κορμός του Αρη της Β Εθνικής μπορεί να σταθεί στη Σούπερ Λιγκ:

«Είναι πιο εύκολο να ανέβεις από την Β στην Α, παρά να μείνεις στην κατηγορία όταν έχεις ανέβει στη Σούπερ Λιγκ. Είναι μικρές οι διαφορές ανάμεσα στις δύο κατηγορίες, για μένα το σημαντικό θα ήταν να κρατηθεί το μεγαλύτερο μέρος του κορμού. Φυσικά πρέπει να δούμε και το μπάτζετ που θα έχει ο Αρης την επόμενη χρονιά. Ενας νέος προπονητής θα θέλει να φέρει και τους δικούς του ποδοσφαιριστές άρα θα υπάρξουν κάποιοι αλλαγές».

Για το δεν θα υπάρχει στο τιμ του Ερέρα κάποιος από την οικογένεια του Αρη:

«Αλλιώς πονάνε κάποιοι πρώην ποδοσφαιριστές την ομάδα και αλλιώς οι ξένοι που θα έρθουν πρώτα για τα χρήματα. Για παράδειγμα ο Κολτσίδας έχει δώσει τα πάντα στον Αρη και δεν μπορεί να μην βρίσκεται κοντά στην ομάδα. Ο ξένος έρχεται πρώτα για τα χρήματα και μετά για την ομάδα. Βέβαια υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις όπως ο Νέτο που έκλεισε την καριέρα του στον Αρη και γνωρίζει τι εστί Αρης μετά από τόσα χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα