Γκέλα για τον Ηρακλή που έπεσε από την κορυφή

Ο Ηρακλής "στραβοπάτησε" μένοντας στο ισόπαλο 2-2 με την ΑΕ Καρίτσας στο Καυτανζόγλειο για την 16η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και έπεσε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι "κυανόλευκοι" βρίσκονται πλέον στην 2η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς, με τον Άρη Παλαιοχωρίου να συνεχίζει με νίκη στην πρεμιέρα του β΄ γύρου του πρωταθλήματος και να προσπερνάει τον Ηρακλή, ανακτώντας την πρωτιά με 32 βαθμούς.

Στο

σημερινό παιχνίδι, οι 8 απουσίες κόστισαν στον Γηραιό, καθώς δεν αγωνίστηκαν οι τιμωρημένοι Ρόβας, Καραντασιάδης, Αθανασίου και Ρεβυθόπουλος, όπως και οι τραυματίες Σαββελίδης, Στεφανής, Καλλιβωκάς και Γιούδας.

Παρόλα αυτά, ο Ηρακλής είχε ευκαιρίες και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη εάν είχε πιο καθαρό μυαλό σε αρκετές φάσεις, την ώρα που η αξιόμαχη ΑΕ Καρίτσας πέτυχε δύο γκολ, ουσιαστικά στις ισάριθμες ευκαιρίες που δημιούργησε, ενώ είχε και άλλη μία μεγάλη φάση στις καθυστερήσεις για να "κλέψει" τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με γκολ του Παπαδόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι όμως απάντησαν σχετικά άμεσα, ισοφαρίζοντας στο 20΄ με γκολ του Κυρτέγου με δυνατό σουτ.

Στο β΄ μέρος οι παίκτες της Καρίτσας κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον Ηρακλή. Και αυτό διότι ο Βασιλειάδης έκανε το μακρινό βολέ, ο Μαυρίδης κατέβασε ωραία την μπάλα, έκανε το γέμισα στην πλάτη της άμυνας των «κυανόλευκων», ο Κατσούλης δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα, με αποτέλεσμα ο Κυρτέγος να κάνει από κοντά το πλασέ και να γράψει το 1-2 στο 57’ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ανατρέποντας το σκορ.

Ωστόσο, οι παίκτες του Σάκη Αναστασιάδη κατάφεραν να φέρουν ξανά το ματς στα ίσα, διαμορφώνοντας το 2-2 στο 63’. Συγκεκριμένα ο Πτηνόπουλος πήρε ωραία την μπάλα από τον Κυριακίδη, έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά, με τον Κρυστάλη από κοντά να σκοράρει με ευκολία.

Στο τελευταίο 20λεπτό ο Ηρακλής πίεζε αδφυκτικά αναζητώντας το γκολ της νίκης, με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται σθεναρά για να κρατήσουν τον βαθμό της ισοπαλίας, με το 2-2 να παραμένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα