Γιώργος Χρανιώτης: Η φύση μας εκδικείται

Τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την σύζυγό του απολαμβάνει, ο Γιώργος Χρανιώτης.

Αρχικά το ζευγάρι βρέθηκε στην Κούβα και μετά στην Ικαρία. Στο περιθώριο των διακοπών του μίλησε στο Down Tonw.

Γιώργο, πού βρίσκεσαι αυτήν τη στιγμή; Δώσε μου μια εικόνα από τις διακοπές σου.

«Βρίσκομαι όλο τον Αύγουστο στην Ικαρία. Τα τελευταία χρόνια είχα ενδώσει στην κομψότητα της Τήνου και είχα αφήσει πίσω το γλεντοκόπι και τα πανηγύρια της Ικαρίας. Μου είχε λείψει το νησί

Άρα,

κάνεις τον μήνα του μέλιτος στο νησί;

«Δεν είπαμε ποτέ ότι κάνουμε τον μήνα του μέλιτος, απλώς σκεφτήκαμε να διακοπάρουμε στην Ικαρία. Προηγουμένως ήμασταν στην Κούβα που μείναμε 12 μέρες»

Όταν ξέσπασαν οι πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, βρισκόσασταν στην Κούβα;

«Μάθαμε για τα γεγονότα όταν τελείωνε το ταξίδι μας στην Κούβα. Σκέψου ότι για 24 ώρες δεν είχα μπει στα social media και ξαφνικά είδα ένα post του Γιάννη Αϊβάζη που παραχωρούσε το σπίτι του στους πυρόπληκτους και αναρωτιόμουν: «Γιατί δίνει ο Αϊβάζης το σπίτι του;» Μετά κατάλαβα»

Σοκαρίστηκες;

«Εγώ πιστεύω ότι όλα αυτά τα πράγματα έχουν κάποια λογική, δεν είναι τόσο παράλογα. Όταν εσύ κακοποιείς τη φύση και καις δέντρα, κάποια στιγμή και τα δέντρα θ’ αρχίσουν να αντιδρούν, θ’ αρχίσουν να εκδικούνται τον άνθρωπο παίρνοντας μαζί τους κάποιες ζωές. Όσο η επέμβαση του ανθρώπου στη φύση είναι καταλυτική και βίαιη, όλο αυτό το πράγμα θα συμβαίνει. Η φύση μας εκδικείται. Γι’ αυτό και καλό είναι να θυμόμαστε ότι πρέπει να είμαστε πιο ταπεινοί απέναντί της, να μην είμαστε άπληστοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα