Γιαννάκης: Προσπαθήσαμε σε όλη την διάρκεια του αγώνα - Η ιστορία της ομάδας δεν σταματά εδώ

Για την ήττα-αποκλεισμό από την Αβελίνο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Basketball Champions League, μίλησε ο προπονητής του Άρη, Παναγιώτης Γιαννάκης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Αρχικά θα ήθελα να πω πως δεν θα κάνω κανένα σχόλιο για τους διαιτητές. Θα πάμε από αύριο να κάνουμε προπόνηση πάνω στις αδυναμίες μας, συγχαρητήρια στην Αβελίνο, έπαιξε καλά, έχει καλό ρόστερ και νομίζω ότι προσπαθήσαμε σε όλη την διάρκεια του αγώνα και

παρότι δεν είχαμε όλους τους παίκτες (σ.σ. δεν έπαιξε ο Τσαϊρέλης). Καλή επιτυχία εύχομαι στην Αβελίνο» σημείωσε αρχικά.

\«Ξέρω πως η Αβελίνο προσπαθεί να κατακτήσει το Ιταλικό πρωτάθλημα, έχει ποιοτικούς παίκτες, αλλά και εμείς παλέψαμε. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να μάθουμε από αυτά τα παιχνίδια γιατί η ιστορία της ομάδας δεν σταματάει εδώ, αλλά συνεχίζεται… Ακόμα και να παίξεις καλά αυτό το χρόνο, πρέπει να παίξεις καλά και τη νέα σεζόν, οπότε πρέπει να χτίσουμε ένα σύνολο και να γίνει ο Άρης ένας οργανισμός που θα δημιουργήσει τις δυνατότητες που θέλει, για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο που πρέπει» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιαννάκης, Προσπαθήσαμε,giannakis, prospathisame