Γ. Βασιλειάδης: Είμαστε δίπλα στην Εθνική και στα καλά και στα άσχημα

Στο αεροδρόμιο της Αθήνας βρέθηκε σήμερα ο ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, προκειμένου να υποδεχθεί την Εθνική ομάδα μπάσκετ, η οποία επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη μετά τη χθεσινή της ήττα από τη Ρωσία.

Ο κ. Βασιλειάδης, μιλώντας στην κάμερα της Nova δήλωσε: υπήρχε μία αίσθηση ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Στο τέλος αν έμπαιναν

οι δύο προσπάθειες ίσως να ήταν καλύτερο το αποτέλεσμα. Ήθελα σήμερα να δείξω ότι είμαστε δίπλα και στα καλά και στα άσχημα», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Η Εθνική μας έχει συνηθίσει στις μεγάλες επιτυχίες. Με τις συνθήκες και τα προβλήματα που είχαμε, φύγαμε με το κεφάλι ψηλά. Αποκλειστήκαμε γιατί οι άλλοι ήταν πιο τυχεροί και έπαιξαν καλύτερα. Το σημαντικό είναι να μένεις όρθιος και να συνεχίσεις να αγωνίζεται για την επίσημη αγαπημένη των Ελλήνων».

Για το γεγονός ότι βρέθηκε στο αεροδρόμιο προκειμένου να υποδεχθεί την Εθνική ομάδα παρόλο που δεν κατέκτησε κάποιο μετάλλιο, ο υφυπουργός Αθλητισμού σχολίασε: «Τα τελευταία 2,5 χρόνια θέλουμε κάτι διαφορετικό. Οι αθλητές σε όλα τα αθλήματα κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Είμαι δίπλα τους σε όλες τις στιγμές και αυτό ήρθα να τους δείξω».

Τέλος, σχετικά με την εικόνα των παικτών, ο Γιώργος Βασιλειάδης ανέφερε: «Είναι στεναχωρημένοι. Αλλά, προχωράμε. Δώσαμε έναν μεγάλο αγώνα και προχωράμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα