Γ. Νασιούλας: Τι συνέβη με το μίσθωμα του δημοτικού βρεφοκομείου "Αγ. Στυλιανός";

Ερωτήματα προς την προηγούμενη διοίκηση του Δ. Θεσσαλονίκης θέτει ο δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Νασιούλας, σχετικά με το Δημοτικό Βρεφοκομείο "Άγιος Στυλιανός",

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης "Νέα αρχή για τη Θεσσαλονίκη", "η αιφνιδιαστική επίσκεψη και αυτοψία στο δημοτικό ορφανοτροφείο "Ίδρυμα Άγιος Στυλιανός" έβγαλε στην επιφάνεια ένα μείζον ηθικό ζήτημα".

Ο κ. Νασιούλας διερωτήθηκε συγκεκριμένα "ποιος έκανε το μίσθωμα των

456 ευρώ 110.000 ευρώ για το Δημοτικό Ορφανοτροφείο “Άγιος Στυλιανός”;

Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Η συγκλονιστική πρώτη επαφή με τα ορφανά βρέφη και νήπια του Ιδρύματος "Άγιος Στυλιανός" ήταν για όλους μας καθοριστική. Θα εργαστούμε για την ευόδωση του φιλάνθρωπου έργου του Δημοτικού μας Ιδρύματος.

Μείναμε άφωνοι από την επιβεβαίωση της άξιας Διοίκησης του Ιδρύματος ότι ο τέως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης ήταν τόσο απλόχερος προς την Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης, ώστε να δεχθεί εξωφρενική αύξηση του καταβαλλόμενου ενοικίου από τα 456€ ετησίως στα 110.000€ ετησίως!

Αυτό το ηθικό σκάνδαλο τελειώνει εδώ. Ο καθένας θα έρθει αντιμέτωπος με τις ευθύνες του".

Τί απαντά ο κύριος Μπουτάρης; Τί προτίθεται να κάνει η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης; Πώς το αντιμετωπίζει ο νέος Δήμαρχος κύριος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας;

Keywords
Τυχαία Θέματα