Γ. Κουμουτσάκος: Στην ΔΕΘ θα διαψευστεί η τάχα λαϊκή στήριξη στις Πρέσπες

Το συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, που είναι προγραμματισμένο σήμερα στη Θεσσαλονίκη, θα συνιστά μια «παταγώδη διάψευση» των διαβεβαιώσεων που φέρεται να έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στον Ζόραν Ζάεφ, σχετικά με τη στήριξη του ελληνικού λαού στη συμφωνία των Πρεσπών, δήλωσε από τον ΣΚΑΪ ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Την

ίδια στιγμή αποσαφήνισε ότι το σημερινό συλλαλητήριο θα πρέπει να γίνει στο πλαίσιο του νόμου, ώστε να μην δοθεί πάτημα σε όποιον θέλει να την ευτελίσει ή να την λοιδορήσει.

"Η συμφωνία των Πρεσπών δεν συνιστά οριστική λύση στο ονοματολογικό διότι στην πράξη συντηρεί τον σκοπιανό εθνικισμό και επιτρέπει την μελλοντική εκκόλαψη του σκοπιανού αλυτρωτισμού", συμπληρώνει ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας.

Επίσης πρόσθεσε πως τα τρία μεγαλύτερα προβλήματα της συμφωνίας, είναι η χρήση του όρου «Μακεδονία» στο όνομα, η αποδοχή «μακεδονικής γλώσσας» και η αναγνώριση «μακεδονικής εθνότητας».

Όσον αφορά τις εξαγγελίες που αναμένεται να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας στην ΔΕΘ, ο κ. Κουμουτσάκος δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός έχει μηδενική αξιοπιστία.

Τέλος, αναφορικά με τον αστυνομικός κλοιός που προστατεύει τον Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, ο κ. Κουμουτσάκος δήλωσε στον ΣΚΑΙ πως ο πρωθυπουργός χρειάζεται τον κλοιό αυτό διότι είναι εγκλωβισμένος στην κλοιό ψεμάτων που δημιούργησε ο ίδιος τα προηγούμενα χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα