Γ. Καπουτζίδης σε Δ. Ουγγαρέζο: Ότι έχω πετύχει στη ζωή μου το πέτυχα προσφέροντας δουλειά στους ανθρώπους, όχι απολύοντας τους

Τη δική του απάντηση στα όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από την πρωινή εκπομπή του ANT1, έστειλε από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός έστειλε τη δική του απάντηση στα όσα είπε το πρωί της Τρίτης ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχετικά με "τις τακτικές" του Γιώργου Καπουτζίδη στο Mega, ο οποίος, σύμφωνα με τον κ. Ουγγαρέζο, παρενέβη

σε εκπομπές επειδή διαφωνούσε με τον καλεσμένο.

"Έχω προσωπική εμπειρία από τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος όταν ήταν κραταιός στο Mega και σωστά και δίκαια ήταν, έπαιρνε τηλέφωνο όταν κάτι δεν του άρεσε που είδε στον αέρα και επέπληττε. Δεν θα πω τίποτα περισσότερο, γιατί δεν θέλω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες", ανέφερε στον αέρα του Πρωινού, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης από την πλευρά του, αναφέρθηκε στα όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και έσφαξε "με το γάντι" τόσο τον ίδιο αλλά και όλους όσοι νόμιζαν το ίδιο, στέλνοντας για ακόμη μια φορά ένα ηχηρότατο μήνυμα κατά του εκφοβισμού και τις διαστάσεις του.

"Το 2015, την παγκόσμια ημέρα κατά του Μπουλινγκ, ο κυριος Ουγγαρεζος είχε καλεσμένο στην εκπομπή του τον κυριο Γεωργίου. Του εστειλα αμέσως μήνυμα και του είπα ότι επέλεξε πολύ λάθος ημερομηνία. Ο κύριος Γεωργίου έχει συνδέσει το όνομα του με πρωτοφανείς ομοφοβικές επιθεσεις και σχόλια στην τηλεόραση. Δεν θα έπρεπε να ήταν καλεσμένος εκείνη τη μέρα, και το επισήμανα και στον ίδιο τον κυριο Ουγγαρέζο, και στην υπεύθυνη εκπομπής και στον υπεύθυνο προγράμματος. Θυμαμαι είχα πει συγκεκριμένα: ας βρίσκατε μια άλλη ημερομηνία", έγραψε ο ηθοποιός.

Στην ίδια δημοσίευση, αναφέρθηκε και σε ένα άλλο περιστατικό αυτή τη φορά με την Τίνα Μεσσροπούλου: "Ένα χρόνο μετά, πάλι στο πρωινό του Mega, η κυρία Μεσσαροπουλου, άφηνε, με κάθε ευκαιρία ομοφοβικους υπαινιγμούς και σχόλια. Αντέδρασα και σε αυτό. Εξήγησα στο διευθυντή μας ότι είναι ντροπή να ακούγονται στον αέρα απόψεις που σε οποιαδήποτε άλλη πολιτισμένη χώρα θα απαγορεύονταν. Η κυρία Μεσσαροπουλου το πληροφορήθηκε, ίσως να της έγινε και σύσταση, και νομίζει ακόμα και σήμερα ότι ζήτησα να την απολύσουν. Όπως και ο κύριος Ουγγαρέζος, φοβήθηκε ότι θα του κόψουν την εκπομπή. Ωστοσο, ούτε η εκπομπή του κόπηκε, ούτε η κυρία Μεσσαροπουλου έχασε τη δουλειά της. Γιατί το ζητούμενο ποτέ δεν ήταν αυτό. Το ζητούμενο ήταν να αντιδράσει κάποιος! Το ζητούμενο είναι να αντιδρούμε. Στο πρώτο ομοφοβικό ή ρατσιστικό σχόλιο που ακούμε, οποιο κι αν είναι το εργασιακό ή το κοινωνικό μας περιβάλλον".

Δείτε ολόκληρη τη δημοσίευση του γνωστού ηθοποιού:

Keywords
Τυχαία Θέματα