Φοιτητές Ενάντια στην Εξεταστική: Nα μειωθούν άμεσα τα προαπαιτούμενα για τη λήψη του πτυχίου Οδοντιατρικής

Nα μειωθούν άμεσα τα προαπαιτούμενα για τη λήψη του πτυχίου Οδοντιατρικής ώστε, όπως τονίζουν, να μη χαθεί το εξάμηνο, ζητούν με ανακοίνωση τους, φοιτητές, μέλη της κίνησης «Φοιτητές ενάντια στην εξεταστική».

«Ο Γολγοθάς των φοιτητών Οδοντιατρικής του ΑΠΘ δεν έχει τελειωμό. Η εξοργιστική συμπεριφορά του Υπουργείου Παιδείας και της διοίκησης της σχολής οδηγεί εκατοντάδες φοιτητές σε απώλεια του εξαμήνου και σε ακόμη μεγαλύτερη καθυστέρηση για τη λήψη του πτυχίου. Αντί το Υπουργείο να μειώσει δραστικά

τα προαπαιτούμενα για τη λήψη του πτυχίου Οδοντιατρικής λόγω της έκτακτης κατάστασης με την πανδημία που αναστέλλει την πραγματοποίηση κλινικών, κάνει μπαλάκι του πινγκ πονγκ τους φοιτητές ανάμεσα σε «αρμόδιους» χωρίς να τους απαντάει τι θα γίνει με την καθυστέρηση που δημιουργείται στις σπουδές τους. Την ίδια στιγμή, οι ασθενείς των φοιτητών είναι στον αέρα, ενώ οι ίδιοι οι φοιτητές και οι οικογένειές τους βρίσκονται σε οικονομική ασφυξία και καλούνται να πληρώσουν τα σπασμένα.

Nα μειωθούν άμεσα τα προαπαιτούμενα για τη λήψη του πτυχίου Οδοντιατρικής ώστε να μη χαθεί το εξάμηνο! Κανένας ασθενής στον αέρα. Δε θα πληρώσουν φοιτητές και ασθενείς τα σπασμένα της πανδημίας», αναφέρουν στην ανακοίνωση τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα