Φώφη Γεννηματά: Ο κ. Τσίπρας τώρα θυμήθηκε να πιάσει στο στόμα του και τον Ανδρέα Παπανδρέου

Με επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ στο Σχηματάρι και στη συνέχεια μία βόλτα στην αγορά στο Αιγάλεω, κλείνει ο κύκλος των προεκλογικών περιοδειών για τη Φώφη Γεννηματά, η οποία δίνει το δικό της διπλό μήνυμα: την ανάγκη ενίσχυσης της παραγωγικής βάσης και της απασχόλησης από τη μία και των δυνατοτήτων άμυνας από την άλλη.

Σύμφωνα με συνεργάτες της, θεωρεί αδιανόητη την απαξίωση των αμυντικών βιομηχανιών, όταν η χώρα αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της ανεργίας και της Τουρκίας. Σε μία χώρα που δαπανά ένα μεγάλο

μέρος του ΑΕΠ σε δαπάνες εθνικής άμυνας.

Η ενίσχυση των αμυντικών βιομηχανιών πέραν των προφανών θετικών επιπτώσεων στην ασφάλεια της Ελλάδας μεταφέρει τεχνογνωσία σε τομείς αιχμής και ενισχύει την παραγωγική βάση της ελληνικής οικονομίας. Και μάλιστα στον κρίσιμο τομέα της υψηλής τεχνολογίας.

Η Φώφη Γεννηματά η οποία περιόδευσε χθες σε νομούς της κεντρικής Ελλάδας, εξαπέλυσε από τη Λαμία επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας μάλιστα με καυστικό τρόπο τις δηλώσεις του πρωθυπυργού για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Και μιας και είπα τη λέξη παραμύθια, καταλαβαίνετε ποιος μου έρχεται στο νου: ο κ. Τσίπρας, που αφού συγκυβέρνησε με την ακροδεξιά επί 4,5 χρόνια, αφού συγκυβέρνησε με την καραμανλική συνιστώσα που τον κρατούσε στην εξουσία όλο αυτό το διάστημα, αφού έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να αποκρύψει τις ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή την περίοδο 2004-2009 για την κρίση και τα μνημόνια, τώρα, μπροστά στις εκλογές, θυμήθηκε ότι ο κ. Καραμανλής άφησε έλλειμμα στη χώρα. Και, μάλιστα, αφού υπονόμευσε τη δημοκρατική παράταξη με εξαγορές, συναλλαγές και σκευωρίες, τώρα θυμήθηκε να πιάσει στο στόμα του και τον Ανδρέα Παπανδρέου. Το θράσος είναι πράγματι απύθμενο. Όμως, ο ελληνικός λαός γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι ο μεγάλος χορηγός του κ. Μητσοτάκη και ο υπονομευτής της δημοκρατικής παράταξης έχει ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας, το βαρίδι της αριστεράς», τόνισε η κα Γεννηματά.

Keywords
Τυχαία Θέματα