Wimbledon: Συγκίνηση για Παγδατή, ο Ναδάλ «λύγισε» τον Κύργιο – Πρόκριση για Φέντερερ (video)

Η τελευταία παράσταση του Μάρκου Παγδατή είχε την Πέμπτη (04/07) πολύ συγκίνηση και δάκρυα από τον σπουδαίο κύπριο τενίστα. Στο δεύτερο γύρο του Wimbledon και μέσα σε έντονο συγκινησιακό κλίμα έπεσαν οι τίτλοι τέλους της σπουδαίας καριέρας του Μάρκου Παγδατή. Ο Κύπριος τενίστας «αποχαιρέτησε» το επαγγελματικό τένις με ήττα από τον Ιταλό Ματέο Μπερετίνι με 6-1, 7-6(4), 6-3.

Σε άλλα παιχνίδια ο Ράφα Ναδάλ «λύγισε» στις λεπτομέρειές τον Νικ

Κύργιο που ξέσπασε ξανά, προκρίθηκε ο Ρότζερ Φέντερερ, έμειναν εκτός Ίσνερ και Τσίλιτς. Στις γυναίκες η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει τις επιτυχίες και στο διπλό. Αποκλείστηκε η περσινή νικήτρια του Wimbledon, Αντζελίκ Κέρμπερ, έκανε «περίπατο» η Μπάρτι.

Ο Μάρκος Παγδατής στα 34 του γνώρισε ένα ανεπανάληπτο sanding ovation από τον κόσμο που βρέθηκε στο court 2, τη στιγμή που ο ίδιος φιλούσε το γρασίδι, για να ξεσπάσει στη συνέχεια σε δάκρυα από τη συγκίνηση της στιγμής. Ο κύπριος αθλητής είχε ανακοινώσει πως αυτό το τουρνουά Grand Slam θα είναι το τελευταίο του στην επαγγελματική του καριέρα. Μετά τον αγώνα μοίρασε, μάλιστα, σε όλο τον κόσμο ρακέτες. Ακολούθως ο κύπριος τενίστας έβγαλε και… δώρισε τα παπούτσια, με τα οποία έπαιξε το τελευταίο ματς.

A trailblazing career comes to an end

Keywords
Τυχαία Θέματα