Φιλική ισοπαλία για τον Άρη στη Λάρισα

Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχθηκε ο Άρης στο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας, δίχως εντυπωσιάσει με την εμφάνισή του.

Οι "κιτρινόμαυροι" δεν είχαν καλή απόδοση στο έβδομο φιλικό προετοιμασίας τους στη Λάρισα, σε ένα κακό παιχνίδι με λιγοστές αξιόλογες φάσεις.

Άλλωστε, οι δύο προπονητές έκαναν αρκετές δοκιμές στο ματς, με τον Δημήτρη Σπανό να βλέπει πως η ομάδα του χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Οι

γηπεδούχοι που στο πρώτο ημίχρονο είχαν καλύτερη εικόνα προηγήθηκαν νωρίς, καθώς ο πρώην "κίτρινος" Πασχάλης Βουτσιάς εκμεταλλεύτηκε το ολέθριο λάθος του Τζανακάκη και άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στη συνέχεια, το παιχνίδι δεν είχε φάσεις, όμως ο Αρης στη μοναδική του ευκαιρία στο πρώτο μέρος, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ούγκο Σόουζα να σκοράρει με κεφαλιά, στο 37', έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπαργκάν.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το παιχνίδι να μη βρει ρυθμό σε κανένα σημείο του 45λεπτου. Είναι χαρακτηριστικό πως με εξαίρεση ένα σουτ του Νέτο στο 89' δεν υπήρξε καμία άλλη φάση για καμία από τις δύο ομάδες.

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης (86′ Κραβαρίτης), Σάββας, Κουρτεσιώτης (82′ Καμπέρης), Ανδρέου Ευ. (84′ Ανδρέου Γ.), Παπαζαχαρίας, Χατζής (71′ Ιβανίδης), Σουλίδης, Λαμπρόπουλος (62′ Διβάνης), Σαχινίδης (75′ Μίλιτς), Καρακατσάνης (65′ Τσιλούλης), Βουτσιάς (56′ Μαυρίας).

Άρης (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης (46′ Αναγνωστόπουλος), Βαλεριάνος, Σόουζα (71′ Τσουμάνης), Δεληζήσης, Τζανακάκης (60′ Νέτο), Ιντζόγλου (46′ Μαραγκός), Μουμίν, Μπαργκάν (60′ Μιλούνοβιτς), Στεφάνοβιτς (71′ Λώττας), Διαμαντόπουλος (46′ Καπνίδης), Ντούνης (46′ Πασάς).

Keywords
Τυχαία Θέματα