Φίλαθλος του Άρη δωρίζει το διαρκείας του σε φοιτητή

Την αγάπη του για το σύλλογο αλλά και την αλληλεγγύη στους συνοπαδούς του έδειξε ένα φίλαθλος του Άρη που ζει στο εξωτερικό.

Ειδικότερα αγόρασε εισιτήριο διαρκείας της ΚΑΕ Άρης δείχνοντας έτσι έμπρακτα τη στήριξη του στην ομάδα και λόγω της... απόστασης αποφάσισε να το δωρίσει μέσω κλήρωσης σε έναν φοιτητή.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ Άρης:

Ο

Αρης αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία πως είναι μια μεγάλη οικογένεια και η απόσταση δεν αποτελεί εμπόδιο για να δείξει κάποιος την αγάπη του για τον σύλλογο. Φίλαθλος της ομάδας μας, ο οποίος ζει μόνιμα στο εξωτερικό και θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, αγόρασε εισιτήριο διαρκείας, το οποίο ζήτησε να διατεθεί σε φίλο του Άρη που είναι φοιτητής.

Από σήμερα (27/09) μέχρι και την προσεχή Δευτέρα (01/10), θα "τρέξει" η διαδικασία συμμετοχής στη κλήρωση για τους φίλους της ομάδας μας, που είναι φοιτητές.

Στείλτε μέχρι τη Δευτέρα 01/10, στις 21:00, τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στη διεύθυνση [email protected] και μπείτε στην κλήρωση για ένα διαρκείας της σεζόν 2018-2019. Προκειμένου να παραλάβει το εισιτήριο διαρκείας, ο τυχερός είναι απαραίτητο να προσκομίσει τα εξής δικαιολογητικά:

1)Φοιτητικό πάσο

2)Φωτοτυπία φοιτητικού πάσου

3)Αστυνομική ταυτότητα

ΚΑΙ να κοινοποιήσει την ανάρτηση από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας στο Facebook.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 02/10 από παίκτη της ομάδας μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα