Φ. Γεννηματά: Ο Τσίπρας παραμονές των εκλογών εξαγγέλλει εκλογικά επιδόματα και υπογράφει ακάλυπτες επιταγές

Κατά την διάρκεια ομιλίας της, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα πρόσφατα μέτρα της κυβέρνησης, λέγοντας ότι "ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται παραμονές των εκλογών να εξαγγέλλει εκλογικά επιδόματα και να υπογράφει ακάλυπτες επιταγές» προσθέτοντας: «Οι πολίτες έχοντας υποστεί τα εξοντωτικά μέτρα του, ιδιαίτερα η μεσαία τάξη που τη διέλυσε, έχουν ανάγκη και το τελευταίο ευρώ. Αφού τους

πήρε δέκα, επιστρέφει ένα. Αλλά δεν τρώνε και κουτόχορτο".

Η Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε και στην πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, επισημαίνοντας ότι "η συζήτηση αυτή ξεκίνησε ως μομφή κατά ενός υπουργού και ουσιαστικά μετατράπηκε σε μομφή κατά των δύο δήθεν μονομάχων, του κ. Τσίπρα και του κ. Μητσοτάκη», λέγοντας χαρακτηριστικά «η παρακμή σε όλο της την έκταση".

Σχετικά με την στάση του ΚΙΝΑΛ, η Φώφη Γεννηματά υπογράμμισε ότι "εμείς δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε αυτόν τον κατήφορο, αυτήν την κατάντια" και συμπλήρωσε: "Εμείς έχουμε άλλη αντίληψη για την πολιτική, άλλη στάση ζωής. Την έχουμε μάθει αλλιώς, με περιεχόμενο, έργο, αποτελεσματικότητα. Με αντιπάλους στην πολιτική και όχι εχθρούς. Αυτά τα μαθήματα μας έχουν δώσει ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο Γιώργος Γεννηματάς".

Keywords
Τυχαία Θέματα