Ιβάν Σαββίδης: Δώσατε σε όλη την Βόρεια Ελλάδα και κυρίως στη Θεσσαλονίκη μεγάλη χαρά (VIDEO)

«Δώσατε σε όλη την Βόρεια Ελλάδα και κυρίως στην Θεσσαλονίκη ειδικά μεγάλη χαρά», ανέφερε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης στο αποχαιρετιστήριο γεύμα, όπου οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μαζί με τις οικογένειές τους γιόρτασαν προτού αναχωρήσουν για διακοπές.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Στο πλαίσιο του γεύματος, ο Ιβάν Σαββίδης συνεχάρη την ομάδα, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως: «Κερδίζει ο καλύτερος και αυτός που πιστεύει στον εαυτό του. Εσείς πιστεύατε στον εαυτό σας, δώσατε σε όλη την Βόρεια Ελλάδα και κυρίως στην Θεσσαλονίκη ειδικά μεγάλη χαρά».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι «ασπρόμαυροι»: «Όλη η οικογένεια ήταν εκεί για να χαλαρώσει επιτέλους και να διασκεδάσει έχοντας καταφέρει να φτάσει στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας του Δικεφάλου. Το PAOK TV σας μεταφέρει στο οικογενειακό πάρτι της ομάδας μετά την κατάκτηση και του Κυπέλλου Ελλάδας».

Τα συγχαρητήρια του Προέδρου, Ιβάν Σαββίδη, το παιδικό πάρτι, οι φωτογραφίες με τις κούπες, οι χορευτικές ικανότητες του Σάκχοφ , ο Dj Λημνιός και άλλα πολλά στο βίντεο που ακολουθεί:

Keywords
Τυχαία Θέματα