Φ. Ευαγγελινός: Η Κατερίνα Ντούσκα μπορεί να κερδίσει στη Eurovision

Ο Φωκάς Ευαγγελινός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον διαγωνισμό της Eurovision, καθώς έχει στο ενεργητικό του δύο βραβεία: ένα με την Ελλάδα το 2005 και ένα με τη Ρωσία το 2008.

Σύμφωνα με το znews.gr, ο χορογράφος που, φέτος, έχει αναλάβει και τη σκηνοθετική επιμέλεια της ισπανικής συμμετοχής, δήλωσε στη δημόσια ραδιοτηλεόραση της χώρας πως η Katerine

Duska μπορεί να νικήσει στη Eurovision.

Συγκεκριμένα, τόσο εκείνος όσο και η Mamen Márquez που έχει αναλάβει τη φωνητική καθοδήγηση του Miki, του Ισπανού συμμετέχοντα στη Eurovision, συμφώνησαν στις πιθανότητες νίκης της Katerine Duska. Η δεύτερη, μάλιστα, επεσήμανε για την εκπρόσωπο της Ελλάδας: «Έχει θαυμάσια φωνή και αυτή κάνει σπουδαίο το τραγούδι».

Ο Φωκάς Ευαγγελινός επιμελείται και την εμφάνιση του Ρώσου Sergey Lazarev.

Αποκάλυψε, δε, ότι συμφώνησε και με τις δύο χώρες επειδή οι συμμετοχές τους είναι εντελώς διαφορετικές.

Ως προς τη σκηνική εμφάνιση του La Venda δεν είπε πολλά παρά μόνο πως λόγω του ότι δεν υπάρχουν αγγλικοί στίχοι, η παρουσία θα έχει μια «παγκόσμια γλώσσα». Έτσι, οι τηλεθεατές θα κατανοήσουν το μήνυμα του τραγουδιού.

Η Ισπανία, ως μέλος των Big Five, διαγωνίζεται απευθείας στον τελικό της Eurovision, που θα γίνει στις 18 Μαΐου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Τελ Αβίβ.

Keywords
Τυχαία Θέματα