Εξώδικο στην ΚΑΕ Άρης από Κάιζερ

Ο Μάικλ Κάιζερ μπορεί να έχει συμφωνήσει με τον Άρη για να λήξει η συνεργασία των δύο πλευρών και να μην τεθεί σε ισχύ το συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς, αλλά ο Αμερικανός δεν εξοφλήθει όπως έπρεπε με αποτέλεσμα να στείλει εξώδικο στην ΚΑΕ.

Ο Μάικ Κάιζερ, σύμφωνα με το sdna.gr ενημέρωσε σήμερα την ΚΑΕ Άρης για τις προθέσεις του εφόσον μέσα στην επόμενη εβδομάδα δεν λάβει την τελευταία δόση της συμφωνίας

που έκανε προκειμένου να μείνει ελεύθερος και να μην ισχύσει ο δεύτερος χρόνος του συμβολαίου του. Ο Αμερικανός σέντερ είχε συμφωνήσει σε συγκεκριμένες ημερομηνίες αποπληρωμής όσον αφορά τα οφειλόμενα της περασμένης σεζόν, πληρώθηκε μία δόση αλλά όχι και την τελευταία στις 15 Ιουνίου.

Πλέον ο Μάικ Κάιζερ ενημέρωσε την ΚΑΕ ότι εφόσον δεν πληρωθεί άμεσα, τότε θα τεθούν σε ισχύ οι "τιμωρίες" που έχουν συμφωνήσει οι δύο πλευρές, σε περίπτωση καθυστέρησης πληρωμής, το οποίο όπως αναφέρει το sdna.gr είναι ένα ποσό το οποίο προστίθεται στο αρχικό κεφάλαιο. Στην χειρότερη για τον Άρη περίπτωση εφόσον δεν πληρώσει τον Αμερικανό, είναι να κριθεί ως άκυρος ο διακανονισμός και τότε να επιστρέψουν στην αρχική συμφωνία και στην ενεργοποίηση του δεύτερου χρόνου του συμβολαίου του.

Keywords
Τυχαία Θέματα