Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά σε Αθήνα και Κόρινθο

Την εξάρθρωση σπείρας που διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης σε περιοχές της Κορίνθου και της Αττικής, πέτυχαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου, συλλαμβάνοντας πέντε άνδρες, ηλικίας από 29 έως 45 ετών, καθώς και μία 67χρονη, ενώ αναζητούνται ένας 45χρονος και ένας 30χρονος. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η εξάρθρωση της σπείρας έγινε ύστερα από την αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ όπως προκύπτει από τις έρευνες, η σπείρα είχε ήδη ξεκινήσει τη δράση

της από το Νοεμβρίο του 2018, διακινώντας ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, στις ευρύτερες περιοχές της Κορινθίας και της Αττικής.

Στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, παρουσία δικαστικών λειτουργών, σε σπίτια και υπαίθριους χώρους, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 38,4 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 89,9 γραμμαρίων, δύο πυροβόλα όπλα, 11 φυσίγγια, δύο συσκευές καταγραφής κλειστού κυκλώματος σκηνών, 13 κινητά τηλέφωνα κ.α.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ενώ από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου συνεχίζονται οι έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα