"Έτσι με απείλησαν οι μπράβοι του Μαρινάκη"

Ο δημοσιογράφος, Πάρις Κουρτζίδης εξιστόρησε τα όσα βίωσε, μετά την καταγγελία της αρπαγής του από ανθρώπους του Βαγγέλη Μαρινάκη για ρεπορτάζ που αφορούσε τη δικαστική έρευνα για το «Noor 1».

Μεταξύ άλλων μίλησε για το αποκλειστικό ρεπορτάζ που είχε από το πόρισμα της Ειρήνης Τζίβα και αφορούσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τις πιέσεις, τα παρακάλια και το ραντεβού στο ξενοδοχείο Hilton όπου τον περίμεναν, όπως ο ίδιος τόνισε, μπράβοι του Μαρινάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metropolis

95.5:

«Είχα ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ που αφορούσε το πόρισμα της Τζίβα, το περιεχόμενό του και το περιεχόμενο της κατάθεσης που είχε καταθέσει εγγράφως ο Μαρινάκης.

Ήξερα ότι θα εκδοθεί μέσα στο μήνα, πιθανολογούσα μέσα στις 15-16 του μηνός ή το αργότερο στο τέλος του μήνα. Αυτό προφανώς ενοχλούσε και χαλούσε πολλά πράγματα. Ξεκινήσαμε με προσφορές, παρακάλια και καταλήξαμε στο να κλειστεί το ραντεβού στο “Hilton”.

Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι σε έναν τέτοιο χώρο, που γίνονται συναντήσεις μεταξύ κορυφαίων ανθρώπων, ότι θα περιμένουν ένας στρατός κόσμου, μπράβοι του Μαρινάκη. Κάθισα σε έναν καναπέ με τον Αντώνη Πίκουλα, τον άνθρωπο για τον οποίο εργαζόμουν στην “Αξία” και πρώην εκδότης του “Γάβρου”.

Μας πλησίασαν τρεις μπράβοι του Μαρινάκη, ενώ από πίσω υπήρχε έντονη κινητικότητα και θα αποδειχθεί ότι ήταν κόσμος του Μαρινάκη. Δεν υπήρχε τρόπος διαφυγής. Ο ένας πήρε μια καρέκλα, κάθισε πίσω μου και με το δεξί του χέρι μέσα από το μπουφάν με ενημέρωσε ότι έχει όπλο. “Από εδώ δεν θα φύγεις έτσι”, μου έλεγε.

Επέμενε ποια είναι η πηγή μου, να κατεβάσω ακόμη και από το κινητό μου το αποκλειστικό μου δημοσίευμα. Θα αποδειχθεί ότι ήταν μπράβοι του Μαρινάκη και θα κληθεί αυτός από τη δικαιοσύνη να πει δημόσια συγγνώμη και να αποδείξει ότι δεν λειτούργησαν υπό τις εντολές του».

Keywords
Τυχαία Θέματα