Έρευνα: 86% θεωρούν πως το PAOK TV είναι προς τη σωστή κατεύθυνση

Η πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΟΚ που συμμετείχαν στη διαδικτυακή έρευνα της ierax analytix (2.889) θεωρούν πως το PAOK TV είναι κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση για την ΠΑΕ και 33% θέλουν και άλλες ΠΑΕ να ακολουθήσουν το ίδιο μοντέλο.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

App για smart TV

και ετήσιες συνδρομές θέλουν οι οπαδοί από την ΠΑΕ

Αναφορικά με το τι περιμένουν άμεσα οι οπαδοί σχετικά με το PAOK TV, 49% θέλουν ετήσιες συνδρομές με κάποια έκπτωση, 48% να δημιουργηθεί app για απευθείας μετάδοση μέσω smart TV, 41% θέλουν γρηγορότερο streaming, 31% να βρεθούν περισσότεροι χορηγοί για διαφημίσεις, 29% στήριξη στους επιχειρηματίες που θέλουν να δείχνουν τα παιχνίδια στα μαγαζιά τους, 25% να μπορούν να δουν το ματς σε επανάληψη και το ίδιο ποσοστό να βοηθούν οι ηλικιωμένοι που δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και 17% κλήρωση δώρων για τους συνδρομητές.

Είδαν το ματς στο σπίτι με μικρή παρέα

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία σχετικά με το μέρος που παρακολούθησαν το ματς στο PAOK TV, με μία συνδρομή, καθώς 69% το είδε σπίτι και 23% σε καφετέρια / μπαρ / εστιατόριο. Οι υπόλοιποι σε γραφείο, σύνδεσμο κ.λπ.

Όσοι το είδαν στο σπίτι, κυρίως το παρακολουθήσαν μόνοι (49%), με ένα φίλο / ταίρι (35%), με 3-5 άτομα (15%) και με περισσότερα από 6 άτομα μόλις 1%!

Οι περισσότεροι το είδαν σε υπολογιστή και τηλεόραση

Οι μισοί οπαδοί συνδέθηκαν στο PAOK TV από ηλεκτρονικό υπολογιστή, 29% από smart TV, 15% από κινητό και 6% από tablet και άλλα μέσα.

8 στους 10 θα συνδεθούν ξανά στο PAOK TV στον επόμενο αγώνα

Τέλος, σημαντικό είναι πως το 70% δήλωσε πως είναι πάρα πολύ πιθανό να δει από το PAOK TV τον επόμενο αγώνα του ΠΑΟΚ, 14% πολύ πιθανό, 8% λίγο πιθανό και 7% καθόλου πιθανό, ενώ 1% δεν απάντησε στην ερώτηση.

Το ερωτηματολόγιο, τη συλλογή, την ανάλυση και την παρουσίαση δεδομένων ανέλαβε η ierax analytix. Τα 2.889 ερωτηματολόγια συμπληρώθηκαν διαδικτυακά από τις 25 μέχρι τις 27 Αυγούστου 2019, από οπαδούς του ΠΑΟΚ, κυρίως ηλικίες 25-55 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα