Επιστροφή στις νίκες για τον Ηρακλή με "διπλό-ανάσα" στην Σπάρτη

Ο Ηρακλής επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 1-0 της Σπάρτης εκτός έδρας για την 21η αγωνιστική της Football League.

Μετά από έξι συνεχόμενα παιχνίδια δίχως νίκη, ο "Γηραιός" επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα με το "διπλό" στο δημοτικό στάδιο της Σπάρτης. Σκόρερ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης που έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα δίνοντας τους τρεις βαθμούς

στους "κυανόλευκους", ήταν ο Πέτρος Ορφανίδης.

Το σύνολο του Μανουέλ Ρόκα, είχε τον έλεγχο καθ' όλη την διάρκεια του ματς και παρότι έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο 67ο λεπτό εξαιτίας αποβολής τους Καζναφέρη (δύο κίτρινες κάρτες) κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Οι αλλαγές του Ισπανού προπονητή ήταν αυτές που έδωσαν το νικητήριο τέρμα στον Γηραιό με τον Ρόβα να τροφοδοτεί τον σκόρερ ο Ορφανίδη στο 74ο λεπτό.

Ο Ηρακλής βρίσκεται μακριά από τις πρώτες θέσεις έχοντας χάσει πολύτιμο έδαφος στην βαθμολογία με τα αρνητικά αποτελέσματα που είχε το τελευταίο διάστημα, όμως με την σημερινή νίκη πήρε ψυχολογική ανάσα αλλά και βαθμολογική, ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες και κινδυνεύσει στις χαμηλότερες θέσεις του πίνακα.

Οι συνθέσεις:

ΣΠΑΡΤΗ: Πάντος, Αρώνης, Τσίμαν, Λώλος, Βαλμάς (84΄ Κρασνίκι), Αγγελόπουλος, Παυλής (64΄ Ρόμο), Τουρέ (59΄ Ζαχαριουδάκης), Νάτσης, Τιράρ, Καινούργιος.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Καχριμάν, Βιτλής, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Κουτρομάνος (61΄ Ρόβας), Καζναφέρης, Παναγιωτούδης (72΄ Ορφανίδης), Ντούνης, Κλέιτον, Νιάμπουγιου, Μπορίκο (76΄ Γ. Παπαδόπουλος).

Keywords
Τυχαία Θέματα