Επικός καβγάς Παπαδημητρίου- Αρβανίτη: "Τι να ολοκληρώσετε; Δεν κάνουμε σεξ!" (VIDEO)

Έντονη αντιπαράθεση με σκηνές απείρου κάλλους και ατάκες που δεν αρμόζουν σε πολιτική εκπομπή παρακολούθησαν οι τηλεθεατές της εκπομπής «Πρωινή Βάρδια» στην ΕΡΤ.

Καλεσμένοι ήταν οι δημοσιογράφοι Μπάμπης Παπαδημητρίου και Κώστας Αρβανίτης.

Η κόντρα ανάμεσα στον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ και τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν δίπλα- δίπλα, στο πάνελ της εκπομπής. Ωστόσο, οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο κ. Αρβανίτης διέκοψε τον κ. Παπαδημητρίου. «Έχω αρχίσει να νυστάζω», σχολίασε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος της ΝΔ, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι η έπαρση της δύναμης του ιδιοκτήτη σας και του πολιτικού σας προϊσταμένου. Εγώ αυτό δεν θα το ανεχτώ», απάντησε ο κ. Αρβανίτης.

«Άμα δεν το ανέχεστε μπορείτε να φύγετε», ανταπάντησε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος επέκρινε τον συνομιλητή του επειδή δεν προσήλθε στην εκπομπή στην ώρα του.

«Δεν ήσασταν στην ώρα σας. Το πιο χαρακτηριστικό της συνέπειας είναι να είναι κάποιος στην ώρα του. Σας περίμενα παρ΄ όλα αυτά γιατί ήθελα να έχω τη χαρά να συζητήσουμε», σχολίασε.

Παρά τις προσπάθειες των δημοσιογράφων της ΕΡΤ να ηρεμήσουν τα πνεύματα, η κόντρα συνεχίστηκε. Ο ένας εκ των παρουσιαστών ζήτησε από τον κ. Παπαδημητρίου να αφήσει τον συνομιλητή του να ολοκληρώσει.

«Τι να ολοκληρώσει; Δεν κάνουμε σεξ, μια πολιτική συζήτηση κάνουμε», σχολίασε ο υποψήφιος της ΝΔ. «Είστε αυθάδης» απάντησε ο κ. Αρβανίτης, με τους παρουσιαστές της εκπομπής να προσπαθούν να σώσουν την κατάσταση!

Δείτε στο βίντεο την αντιπαράθεση των δύο αντρών:

Keywords
Τυχαία Θέματα