Επικίνδυνη η συγκέντρωση για τη Μακεδονία στην Αριστοτέλους - Επιτροπή Αγώνα και Παμμακεδονικές δηλώνουν άγνοια

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο Facebook event με τίτλο «Εκδήλωση για τη Μακεδονία» για την προσεχή Κυριακή στην πλατεία Αριστοτέλους. Το thestival.gr επικοινώνησε με την Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας προκειμένου να ενημερωθεί αν η συγκεκριμένη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της. Η απάντηση ήταν αρνητική. Ο κύριος φορέας που διοργανώνει όλες τις κινητοποιήσεις για το ζήτημα της ονομασίας δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Άγνοια δηλώνουν οι Παμμακεδονικές

και η Αστυνομία

«Δεν έχουμε καμία σχέση με την συγκεκριμένη εκδήλωση» δηλώνουν μέλη των Παμμακεδονικών Οργανώσεων. Εκπρόσωποι των Παμμακεδονικών Οργανώσεων τονίζουν ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση διοργανώθηκε από αγνώστους και είναι επικίνδυνη, καθώς μπορεί να αμαυρώσει την εικόνα που έχει δημιουργηθεί από τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις που έχουν διοργανωθεί μέχρι τώρα.

Την ίδια ώρα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης δεν έχει καμία ενημέρωση και κανένα αίτημα για διεξαγωγή εκδήλωσης την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα στην πλατεία Αριστοτέλους.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση έγινε για να μην πάνε οι Βορειοελλαδίτες στις Πρέσπες

Μέλη της Επιτροπής Αγώνα εκτιμούν ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση διοργανώθηκε με σκοπό να αποδυναμωθεί η συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Κυριακής στο Πισοδέρι. «Κάποιοι επιθυμούν να διευκολύνουν το προδοτικό έργο του Έλληνα πρωθυπουργού και να παραπλανήσουν τους Έλληνες. Ευτυχώς έχουν γνώση οι φύλακες» δήλωσε μέλος της Επιτροπής Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας στο thestival.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα