Επική γκάφα σε photoshop του Vanity Fair - Η Όπρα με... τρία χέρια (ΦΩΤΟ)

Αρκετές είναι οι φορές, που έχουμε δει κακό photoshop με λάθη που βγάζουν μάτι, ωστόσο αυτή τη φορά το περιοδικό Vanity Fair ξεπέρασε κάθε όριο απροσεξίας.

Τη στιγμή, λοιπόν, που ετοιμαζόταν για ένα από τα πιο εντυπωσιακά εξώφυλλα και μια από τις πιο glamorous φωτογραφίσεις του 2018, όλα πήγαν στράφι λόγω του κάκιστου photoshop.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό γιορτάζοντας

τα 24 χρόνια κυκλοφορίας του αποφάσισε να φωτογραφίσει μαζί τις τρεις ηγετικές φιγούρες του κινήματος #MeToo, Όπρα Γουίνφρεϊ, Ρις Γουίδερσπουν και Νικόλ Κίντμαν, συνοδευόμενες από γοητευτικούς ηθοποιούς, όπως ο Τομ Χανκς, ο Χάρισον Φορντ και ο Ρόμπερντ Ντε Νίρο. Όλοι τους πόζαραν στο φακό της γνωστής φωτογράφου Αν Λίμποβιτς και το αποτέλεσμα ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακό.

Ωστόσο εκείνο που έκανε εντύπωση ήταν το απίστευτο λάθος στο photoshop, για ένα τόσο μεγάλης εμβέλειας περιοδικό.

Σε μια από τις φωτογραφίες η Όπρα Γουϊνφρι εμφανίζεται καθισμένη σε μια καρέκλα, ενώ στο μπράτσο κάθεται η Ρις Γουίδερσπουν. Όπως φαίνεται, η Όπρα αγκαλιάζει την Ρις, με το ένα χέρι της να βρίσκεται στη μέση της Ρις, αλλά εμφανίζεται και ένα... τρίτο χέρι ανάμεσά τους.

Ακόμη, σε μια άλλη φωτογραφία, η Ρις Γουίδερσπουν την οποία αγκάλιαζε η Όπρα Γουίνφρι με τα τρία χέρια, εμφανίζεται να έχει... τρία πόδια!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα