Επί ποδός η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη - Συγκέντρωση αντιεξουσιαστών κατά εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής

Σε αστυνομικό κλοιό θα βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα ο χώρος περιμετρικά της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Αφορμή για τα έκτακτα αστυνομικά μέτρα στάθηκε η απόφαση αντιεξουσιαστικών ομάδων της Θεσσαλονίκης να πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία κατά της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί εντός του εκθεσιακού κέντρου από την Χρυσή Αυγή

και το Εθνικό Ριζοσπαστικό Κόμμα Σερβίας. Στην εκδήλωση θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου, την οποία θα συντονίζει ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Η συγκέντρωση των αντιεξουσιαστών είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 στην Καμάρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις θα βρίσκονται παραταγμένες μεταξύ της πλατείας Καμάρας και της ΔΕΘ. Δυνάμεις των ΜΑΤ θα παραταχθούν στην οδό Αγγελάκη. Στον σχεδιασμό της ΓΑΔΘ θα πάρουν μέρος και δικυκλιστές των ομάδων Ζ και ΔΙ.ΑΣ.

Στόχος της Αστυνομίας είναι να μην επιτρέψει στους αντιεξουσιαστές να προσεγγίσουν τη Διεθνή Έκθεση. Δυνάμεις της Ασφάλειας θα βρίσκονται σε επιφυλακή από την πλευρά της οδού Εγνατία για να αποτρέψουν πιθανή κίνηση αιφνιδιασμού των αντιεξουσιαστών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Ανάλογα με τις κινήσεις των διαδηλωτών από την πλατεία Καμάρας θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα