Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Δύο νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης και όλης της χώρας.

Πρεμιέρα κάνει σήμερα η πολυαναμενόμενη ταινία της DC, η Justice League. οι Μπάτμαν, Γουόντερ Γούμαν, Φλας, Σάιμποργκ και Άκουαμαν, ενώνουν τις δυνάμεις για να αντιμετωπίσουν ένα κοινό εχθρό που απειλεί να καταστρέψει τη γη και υπόσχονται μια ταινία γεμάτη δράση που θα σας μείνει

αξέχαστη.

Παράλληλα ταινία κάνει σήμερα και μια εντελώς διαφορετική ταινία από την Justice League.Το Stronger-Με την δύναμη της ζωής εξιστορεί τη συγκλονιστική αληθινή ιστορία του Jeff Bauman ενός συνηθισμένου ανθρώπου που ενέπνευσε την πόλη του αλλά και ολόκληρο τον κόσμο όταν έγινε σύμβολό ελπίδας μετά την βομβιστική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης το 2013.

Justice League

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η ώρα της Justice League έφτασε. Τα πρώτα ψήγματα μπήκαν ήδη στις ταινίες «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» και «Ομάδα Αυτοκτονίας», με τον Μπρους Γουέιν (Μπάτμαν) να ανταλλάσσει απόρρητες πληροφορίες με την Νταϊάνα Πρινς (Wonder Woman) και την Αμάντα Γουόλερ για νέα άτομα με υπερδυνάμεις. Χάρη στην ανιδιοτελή θυσία του Σούπερμαν, που αποκαθιστά την πίστη του στην ανθρωπότητα, ο Μπρους Γουέιν ζητά τη βοήθεια της νέας του συμμάχου, Νταϊάνα Πρινς, για να αντιμετωπίσουν ένα ακόμη πιο επικίνδυνο εχθρό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΖΑΚ ΣΝΑΪΝΤΕΡ

Σενάριο: ΚΡΙΣ ΤΕΡΙΟ

Ηθοποιοί: ΜΠΕΝ ΑΦΛΕΚ, ΝΤΑΙΑΝ ΛΕΙΝ, ΤΖΕΡΕΜΙ ΑΙΡΟΝΣ, ΑΜΠΕΡ ΧΕΡΝΤ, ΤΖΕΙΣΟΝ ΜΟΜΟΑ, ΧΕΝΡΙ ΚΑΒΙΛ, ΓΟΥΪΛΕΜ ΝΤΑΦΟΕ, ΕΪΜΙ ΑΝΤΑΜΣ, ΤΖΕΣΕ ΑΙΖΕΝΜΠΕΡΓΚ, ΕΖΡΑ ΜΙΛΕΡ, ΤΖΕΪ ΚΕΪ ΣΙΜΟΝΣ, ΡΕΪ ΦΙΣΕΡ, ΓΚΑΛ ΓΚΑΝΤΟΤ

Διάρκεια: 120 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Stronger - Με την Δύναμη της Ζωής

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο 27χρονος Τζεφ βρέθηκε στον Μαραθώνιο απλά και μόνο προσπαθώντας να κερδίσει την καρδιά της πρώην αγαπημένης του. Η έκρηξη τον βρήκε να περιμένει στην γραμμή του τερματισμού με αποτέλεσμα να χάσει και τα δύο του πόδια.

Όταν συνέρχεται στο νοσοκομείο είναι σε θέση να βοηθήσει την αντιτρομοκρατική υπηρεσία αναγνωρίζοντας έναν από τους βομβιστές αλλά η δική του προσωπική μάχη έχει μόλις ξεκινήσει. Παλεύει μήνες με την σωματική και συναισθηματική του αποκατάσταση με την αμέριστη υποστήριξη της οικογένειας του.

Είναι ο ειλικρινής προσωπικός απολογισμός του Τζεφ και ενός ηρωικού ταξιδιού που έθεσε σε δοκιμασία τους οικογενειακούς του δεσμούς, καθόρισε την αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου κοινωνικού συνόλου και τον τροφοδότησε με εσωτερική δύναμη να αντέξει τις αντιξοότητες.

Γεμάτη με γνήσιο συναίσθημα, ανθρωπισμό και χιούμορ, το STRONGER – Με τη δύναμη της ζωής είναι η αληθινή ιστορία ενός ανθρώπου που έγινε η ενσάρκωση του κινήματος “BOSTON STRONG”.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΓΚΟΡΝΤΑΝ ΓΚΡΙΝ

Σενάριο: ΤΖΟΝ ΠΟΛΟΝΟ & ΤΖΕΦ ΜΠΟΜΑΝ

Ηθοποιοί: ΜΙΡΑΝΤΑ ΡΙΤΣΑΡΝΤΣΟΝ, ΤΖΕΙΚ ΤΖΙΛΕΝΧΑΑΛ, ΚΛΑΝΣΙ ΜΠΡΑΟΥΝ, ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΑΣΛΑΝΙ, ΛΕΝΙ ΚΛΑΡΚ

Διάρκεια: 119 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Keywords
Τυχαία Θέματα