Ένταση on air με Λαφαζάνη - Μπογδάνο για τους "πουλημένους" στην Αριστερά (VIDEO)

Ένταση η οποία είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, δημιουργήθηκε χθες το βράδυ όταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής Brainstorming του Action 24 όταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε λόγο για «πουλημένους» στην αριστερά.

Ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε ότι «η αριστερά πεθαίνει γιατί τη σκοτώνει ο Αλέξης Τσιπρας.

Δεν θα υπάρξει μέτωπο στην Αριστερά γιατί ένας χώρος που έχει τίμια ιδεολογικά χαρακτηριστικά συναποτελείται από εγωιστές, αυταοανφορικούς και πουλημένους, σε ορισμένες περιπτώσεις, και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι εκεί μέσα».

Αυτή η φράση προκάλεσε την αντίδραση του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας ο οποίος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί γιατί «δεν δέχομαι αυτούς τους χαρακτηρισμούς».

«Δεν υπάρχουν πουλημένοι στην ελληνική αριστερά; Κυβερνάνε οι μσιοί αυτή τη στιγμή. Δεν έχει να κάνει με εσάς» εξήγησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να μην δέχεται τη διευκρίνιση και να επιμένει: «Οι πουλημένοι δεν είναι εδώ, είναι αλλού».

Οι παρουσιαστές προσπάθησαν να κάνουν τον κ. Λαφαζάνη να μείνει λέγοντας: «τι σχέση έχει με εσάς; Δεν λέει σε εσάς», ωστόσο, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αποχώρησε οριστικά από το στούντιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα