Ένωση Κεντρώων προς Τσίπρα: Οι Μακεδόνες δεν θα δεχτούν να ονομαστούν τα Σκόπια "Gorna Makedonija"

Με αιχμηρό τρόπο σχολιάζει η Ένωση Κεντρώων τα όσα είπε χθες στην ομιλία του στο 11ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στην Κεντρική Μακεδονία.

Μεταξύ άλλων το κόμμα το Βασίλη Λεβέντη υποστηρίζει πως η κυβέρνηση πως ξεφτιλίζει την έννοια του διαλόγου και σημειώνει πως οι Μακεδόνες δεν θα αποδεχτούν την κυβερνητική πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων.

Αναλυτικά

το σχόλιο της Ένωσης Κεντρώων:

"Αλήθεια πιστεύει ο κ. Τσίπρας ότι χθες στη Θεσσαλονίκη έκανε διάλογο με τους φορείς και τους πολίτες, όταν το ακροατήριο ήταν υπουργοί ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτές, αστυνομικοί και υπηρεσιακοί κρατικοί παράγοντες; Με αυτούς κάνατε κ. Τσίπρα διάλογο;

Τόσο πολύ ξεφτιλίζετε την έννοια του διαλόγου ώστε μια γραμμένη από συνεργάτες σας ομιλία την αποκαλείτε διάλογο; Τόσο εσείς στο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και οι νεοδημοκράτες, επιλέγετε τη Θεσσαλονίκη για να αραδιάσετε τα ψέματά σας και να προσβάλετε έτσι το φιλότιμο λαό της Μακεδονίας.

Όσον αφορά τις κουβέντες σας κ. Τσίπρα, ότι έχει μεγάλο συμφέρον η Μακεδονία αν τα Σκόπια ονομαστούν Gorna Makedonija, οι Μακεδόνες σας ευχαριστούν για την προσφορά σας, δεν είναι όμως ανόητοι να την αποδεχτούν".

Keywords
Τυχαία Θέματα