Ελληνική Λύση για Αυγενάκη: Μοναδική επιλογή η παραίτησή του

Σκληρή επίθεση στον υφυπουργό Αθλητισμό, Λευτέρη Αυγενάκη, με αφορμή το σχόλιο του για την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, εξαπολύει η Ελληνική Λύση.

"Είναι ντροπή για τη ΝΔ και τον Υπουργό της πρώτα να αλλάζει την Επιτροπή και δύο ημέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης -με μέλη που ο ίδιος επέλεξε- ουσιαστικά να χαρακτηρίζει "μη επιστημονική" και "μη τεκμηριωμένη" την απόφαση της Επιτροπής", σχολιάζει η Ελληνική Λύση

και συνεχίζει ζητώντας την παραίτηση του κ. Αυγενάκη από τη θέση του υφυπουργού Αθλητισμού:

"Σε αυτή την περίπτωση είτε ο Υπουργός είναι ανίκανος είτε η Επιτροπή που επέλεξε. Και στις δύο περιπτώσεις πάντως μοναδική επιλογή είναι η παραίτηση του Υπουργού!"

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης:

"Με αφορμή την δήλωση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, περί επιβολής επαχθούς ποινής υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χωρίς απόλυτη τεκμηρίωση, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επισημαίνει τα εξής:

Είναι ντροπή για τη ΝΔ και τον Υπουργό της πρώτα να αλλάζει την Επιτροπή και δύο ημέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης -με μέλη που ο ίδιος επέλεξε- ουσιαστικά να χαρακτηρίζει "μη επιστημονική" και "μη τεκμηριωμένη" την απόφαση της Επιτροπής.

Σε αυτή την περίπτωση είτε ο Υπουργός είναι ανίκανος είτε η Επιτροπή που επέλεξε. Και στις δύο περιπτώσεις πάντως μοναδική επιλογή είναι η παραίτηση του Υπουργού!

Σε σοβαρά θέματα δεν πρέπει να λαμβάνονται α-σόβαρες αποφάσεις. Γιατί τότε θα μιλάμε για α-σόβαρη και...επικίνδυνη κυβέρνηση".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελληνική Λύση, Αυγενάκη, Μοναδική,elliniki lysi, avgenaki, monadiki