Έγραψε ιστορία ο ΠΑΟΚ με τα τρίποντα: Η κορυφαία επίδοση στο BCL (infographic)

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Χαποέλ Χολόν με σκορ 92-77, έχοντας ποσοστό ευστοχίας στα σουτ τριών πόντων 66.7%. Αυτό αποτελεί την... κορυφαία επίδοση στο φετινό Basketball Champions League και τρίτη καλύτερη σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ανακάλυψε και εσύ την νέα σειρά PAOK FC Team

Line 18-19 στα PAOK FC Official Stores

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ:

Ο ΠΑΟΚ πήρε μία σπουδαία νίκη κόντρα στην Hapoel Holon με 92-77 για την 10η αγωνιστική του Basketball Champions League κάνοντας ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί των Ισραηλινών, ήταν για άλλη μια φορά φέτος η ευστοχία του από την περιφέρεια, καθώς τελείωσε τον αγώνα με 14/21 τρίποντα, σουτάροντας με 66.7%!

Η συγκεκριμένη επίδοση αποτελεί την κορυφαία της φετινής διοργάνωσης στα 152 παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί! Η δεύτερη κορυφαία επίδοση ανήκει στην Telekom Baskets Bonn και επιτεύχθηκε στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με… θύμα τον ΠΑΟΚ. To 66.7% με το οποίο τελείωσε ο ΠΑΟΚ τον αγώνα με την Hapoel Holon, αποτελεί την 3η καλύτερη επίδοση που έχει επιτευχθεί φέτος στα ευρωπαϊκά Κύπελλα (Basketball Champions League, Euroleague, Eurocup), με την Bayern να έχει 18/26 τρίποντα (69.2%) σε αγώνα με αντίπαλο την Darussafaka και την Lokomotiv Kuban να έχει 8/10 τρίποντα (80%) στο παιχνίδι με την Tofas Bursa.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να σουτάρει με το καλύτερο ποσοστό σε όλη τη διοργάνωση με το εξαιρετικό 46%, ποσοστό που είναι το καλύτερο που συναντάμε στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα