Ευκλείδης Τσακαλώτος: Ο Σημίτης παραμένει δημοφιλής στους πολιτικούς του τρίτου δρόμου

Με σκληρή γλώσσα απαντά ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, στα πυρά που εξαπέλυσε κατά της κυβέρνησης ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, μιλώντας στην εκδήλωση, που διοργάνωσε το δίκτυο Σύγχρονων Δημοκρατών στο ξενοδοχείο "Capsis", στη Θεσσαλονίκη.

Κατά την ομιλία του ο Κώστας Σημίτης

κατηγόρησε μεταξύ άλλων την κυβέρνηση για ψηφοθηρικές πολιτικές και πως θα πρέπει να κοπούν τα κεκτημένα ορισμένων ομάδων

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Τσακαλώτος απαντά στον κ. Σημίτη ασκώντας δριμύτατη κριτική στον πρώην πρωθυπουργό για τις πολιτικές των κυβερνήσεών του.

"Ο κ. Σημίτης μας λέει ότι δεν χρειαζόμαστε παροχές κ επιδόματα. Εξ ου κ άφησε τη χώρα το 2004 -εκτός από καλά θωρακισμένη για οιαδήποτε μελλοντική κρίση- χωρίς πολιτική για το παιδί κ τη στέγαση με την παιδική φτώχεια, την εποχή των παχιών αγελάδων να είναι αδικαιολόγητα ψηλά", έγραψε στο tweet του, ενώ σε δεύτερη ανάρτηση ανέφερε:

"Υπάρχουν όμως και καλά νέα για τον κ. Σημίτη. Παραμένει δημοφιλής στους πολιτικούς του τρίτου δρόμου, όπως ο Τony Blair, που δεν κατάφεραν να διδαχτούν απολύτως τίποτα από την κρίση".

Keywords
Τυχαία Θέματα