Δημόπουλος: Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει Άρη και Παναθηναϊκό, είναι φαβορί για το πρωτάθλημα

Tη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σχολίασε ο «φονιάς» του ελληνικού ποδοσφαίρου, Χρήστος Δημόπουλος.

Ο Χρήστος Δημόπουλος, ο οποίος έχει φορέσει ως παίκτης τη φανέλα του ΠΑΟΚ, τόνισε πως αν ο Δικέφαλος κερδίσει Άρη και Παναθηναϊκό, είναι φαβορί για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε στον FAIR PLAY

FM 96,1:

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Ο ΠΑΟΚ ήταν ουσιώδης στο χθεσινό ματς. Μπορούσαν να τη σώσουν και οι πίσω ποδοσφαιριστές, αλλά ο Βούκοβιτς έστειλε την μπάλα πιο βαθιά στα δίχτυα. Σε κάθε περίπτωση, ήταν ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ».

Για τη σημασία της χθεσινής νίκης και τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ: «Όταν κερδίζεις εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, μετράς τα… κουκιά σου στο δεύτερο γύρο. Τα «μικρά» παιχνίδια ο ΠΑΟΚ θα τα «καθαρίσει». Βέβαια, το παιχνίδι με τον Άρη θα είναι πολύ δύσκολο. Δεν τον περίμενα τον Άρη να τα πηγαίνει τόσο καλά φέτος και μάλιστα έχει και τον κόσμο δίπλα του. Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει ή φέρει ισοπαλία με τον Άρη και στη συνέχεια κερδίσει τον Παναθηναϊκό, νομίζω ότι δε θα έχει πρόβλημα. Αν δεν το πάρει και φέτος το πρωτάθλημα…».

Για τον Ουάρντα: «Ο προπονητής γυρίζει πίσω και βλέπει τι πάγκο έχει. Μου κάνει, βέβαια, εντύπωση γιατί ο ΠΑΟΚ πήρε τον Ουάρντα το καλοκαίρι. Είναι πολύ καλός παίκτης. Αν, όμως, δεν αποδίδει σωστά, θα έπρεπε να τον άφηνε στον Ατρόμητο. Όταν επανέλθει μετά τη διακοπή δεν ξέρω αν θα είναι στη διάθεση του προπονητή ή θα θέλει να φύγει. Αν δεν παίζει, νομίζω ότι θα ζητήσει να φύγει. Φταίει και ο Λουτσέσκου, που τον έβαζε συνέχεια ως αλλαγή».

Για τον Πασχαλάκη: «Αυτός κράτησε τον ΠΑΟΚ όρθιο στο χθεσινό ματς. Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Βέβαια, κάποιες φορές θα κάνει και λάθη, αλλά όλοι οι τερματοφύλακες κάνουν λάθη».

Για τον Πρίγιοβιτς: «Ο Πρίγιοβιτς δεν πήρε πολλές μπαλιές γιατί και ο Ολυμπιακός πίεζε. Σίγουρα είναι γκολτζής, αλλά όταν η ομάδα πηγαίνει εκτός έδρας έτσι θα παίζουν οι αντίπαλοι και θα τον σταματάνε. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ έχει κι άλλους παίκτες που μπορούν να βάλουν γκολ».

Για τον κίπερ του Ολυμπιακού: «Του τερματοφύλακα του γλίστρησε η μπάλα από τα χέρια, αλλά ο συμπαίκτης του μπορούσε να τη βγάλει την μπάλα από πίσω. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει… τερματοφύλακα. Άλλη η φανέλα του Ατρομήτου και άλλη του Ολυμπιακού».

Για τον Παναθηναϊκό: «Τα παιδιά αυτά παίζουν 90 λεπτά είτε χάνουν είτε κερδίζουν. Τους αξίζει ένα μπράβο. Μπορεί η ομάδα αυτή να έγινε από ανάγκη, αλλά αποδίδει. Ο Παναθηναϊκός δεν έπαιρνε άλλες φορές το διπλό στην Ξάνθη και στη Λάρισα. Πολλές ομάδες υποτιμούν τους πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού.

Για τον Άρη: «Μου αρέσει πολύ ο Άρης. Φάνηκε και στα φιλικά, που κέρδιζε όλα τα παιχνίδια. Έχει ρίξει λεφτά ο Καρυπίδης κι έχει φέρει καλούς παίκτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα