Δημήτρης Σπανός: Είναι ντροπή να διαμαρτύρομαι για τους διαιτητές, ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα

Ο Άρης πήρε την τρίτη σερί νίκη του σε ισάριθμους αγώνες στην Football League, επικρατώντας της Καλλιθέας με 2-0. Ο τεχνικός των "κιτρίνων", Δημήτρης Σπανός, τόνισε πως το παιχνίδι ήταν αρκετό δύσκολο για πολλούς λόγους.

Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρων", τόνισε:

«Ήταν ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο από πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες, όσο παράξενο και ας σας φαίνεται. Το πιο

βασικό πως να πεις στους παίκτες να ξεπεράσουν τον κόσμο και όλη αυτή την ατμόσφαιρα της Τετάρτης με την Μπόκα. Η αλήθεια είναι το καταφέραμε κατά το ήμισυ, τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα τελειώνουμε από νωρίτερα, καθώς κάναμε πέντε τελικές στο πρώτο μέρος και πετύχαμε μόνο ένα τέρμα. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, πέρα από ένα σουτ που το εξουδετέρωσε ο Καντιμοίρης. Είμαι ικανοποιημένος απόδοση και την δημιουργικότητα των παικτών μου στο πρώτο μέρος. Ωστόσο, είμαι δυσαρεστημένος για ένα διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο από το 46΄ μέχρι που βάλαμε το δεύτερο γκολ και τελειώσαμε το παιχνίδι»

Μεταξύ άλλων συμπλήρωσε για την διαιτησία: «Είναι ντροπή για την ομάδα να διαμαρτυρηθώ για τους τέσσερις παράγοντες του αγώνα, ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και δυστυχώς είναι αναγκασμένος να περάσει τα πάντα στην Football League. O Άρης δεν πρέπει να ασχολείται με τέτοιου είδους καταστάσεις, όταν πάει στην Ευρώπη και αν είμαι ευλογημένος να είμαι εδώ, τότε θα μιλήσω για τους διαιτητές».

Τέλος για την απόδοση της ομάδας μέχρι στιγμής, είπε: «Εμείς παίζουμε κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο μας. Υπάρχουν καλές ομάδες στην κατηγορία, αλλά το μέγεθος του Άρη μπορεί να τους κερδίσει όλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα